Δείτε το story trailer του A Plague Tale: Requiem λίγο πριν την κυκλοφορία του

Η Amicia και ο Hugo επιστρέφουν σε ένα μυστηριώδες νησί
27 Σεπτεμβρίου 2022 16:49
Δείτε το story trailer του A Plague Tale: Requiem λίγο πριν την κυκλοφορία του

Το Asobo Studio και η Focus Entertainment έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το story trailer από το επερχόμενο παιχνίδι A Plague Tale: Requiem, το οποίο αναμένεται να ανέβει στα ράφια των καταστημάτων τον Οκτώβριο. Η συνέχεια του βραβευμένου A Plague Tale: Innocence είναι κοντά στην κυκλοφορία του και το εν λόγω βίντεο μας δίνει μια μικρή γεύση σε όλα αυτά που θα συμβούν στους κεντρικούς ήρωές μας.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, στο A Plague Tale: Requiem οι Amicia και Hugo ταξιδεύουν πλέον νότια για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή σε μια προσπάθεια να ελέγξει ο Hugo την κατάρα του. Ωστόσο, οι δυνάμεις του ξυπνούν και πάλι φέρνοντας θάνατο και καταστροφή υπό τη μορφή των αιμοδιψών αρουραίων. Το κλειδί στην υπόθεση θα είναι να φτάσουν σε ένα νησί που έχει προφητευθεί ότι θα τον σώσει.

Περπατώντας σε ξένο έδαφος, οι “De Runes” είναι απίθανο να τα καταφέρουν μόνοι… αλλά πόση εμπιστοσύνη μπορούν να έχουν στους ξένους; Η απάντηση φαίνεται τόσο αβέβαιη όσο το νησί αυτό που είναι όμορφο και παράλληλα τρομακτικό.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC, ενώ θα φτάσει και μία Cloud version στο Nintendo Switch. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί πως ο τίτλος θα βρίσκεται από την πρώτη ημέρα διαθέσιμος και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass (PC, Xbox, Cloud).