Ξέρουμε ήδη τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store

Διαθέσιμα από την Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2022 12:48
Ξέρουμε ήδη τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store

Η Epic Games αποκάλυψε τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store, τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα από την Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00. Έτσι, μετά τα Spirit of the North και The Captain που βρίσκονται αυτή τη στιγμή διαθέσιμα στην “Free Games” κατηγορία του καταστήματος, θα έχετε τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε τη ψηφιακή σας συλλογή με δύο νέους τίτλους.

Ο πρώτος δωρεάν τίτλος είναι το ARK: Survival Evolved, ένα παιχνίδι που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως, με εκατομμύρια παίκτες, οπότε, αν δεν έχετε ασχοληθεί έως τώρα, είναι η κατάλληλη ευκαιρία.

Επίσης, το δεύτερο παιχνίδι που θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε χωρίς κανένα κόστος, είναι το Gloomhaven, της Flaming Fowl Studios και πρόκειται για ένα turn-based strategy RPG, το οποίο μάλιστα θα μπορείτε να παίξετε και σε co-op με φίλους σας.

Αποκτήστε τα δύο παιχνίδια που τρέχουν αυτή τη στιγμή στην “Free Games” κατηγορία του Epic Games Store πατώντας εδώ.

Εμείς, θα σας ενημερώσουμε με σχετικό άρθρο όταν γίνουν διαθέσιμα τα παιχνίδια στο Epic Games Store, οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.