Eresys: Δείτε το νέο trailer από το ελληνικό co-op horror παιχνίδι

Ενώ προσεχώς αναμένεται να ξεκινήσει η καμπάνια του στο Kickstarter
17 Σεπτεμβρίου 2022 17:03
Eresys: Δείτε το νέο trailer από το ελληνικό co-op horror παιχνίδι

Η ελληνική ομάδα ανάπτυξης Dragonis Games, η οποία ευθύνεται για το ατμοσφαιρικό story driven παιχνίδι The Shore, συνεχίζει την προώθηση του νέου της project, του co-op horror τίτλου Eresys, κυκλοφορώντας ένα ολοκαίνουργιο trailer.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, τα φώτα της δημοσιότητας είδε το Temple Of The Council Showcase Trailer. Μέσα από αυτό μεταφερόμαστε στο μυστηριώδες δάσος του Eresys και συγκεκριμένα στο σημείο που αρχίζει η εμπειρία, το Temple Of The Council.

Αναλυτικότερα, όταν οι παίκτες εισέρχονται στο παιχνίδι θα μεταφέρονται στο Temple Of The Council και θα παραμένουν εκεί μέχρι να σχηματίσουν ένα group από 4 άτομα και να ετοιμαστούν για το πραγματικό παιχνίδι. Κατά την αναμονή τους εκεί  θα έχουν τη δυνατότητα να:

  • Επιλέξουν και να προσαρμόσουν τον χαρακτήρα τους
  • Εξερευνήσουν την περιοχή και να ξεκλειδώσουν τα κρυφά αντικείμενα
  • Διαβάσουν σημειώματα και αποκόμματα από ξόρκια
  • Παίξουν μερικά διαδραστικά minigames
  • Αλληλεπιδράσουν με τα NPC(s)
  • Ανακλύψουν και να αλληλεπιδράσουν με μερικά αντικείμενα
  • Επικοινωνήσουν μεταξύ τους μέσω του in-game Voice Chat
  • Σχηματίσουν group με τους συμπαίκτες τους

Σύμφωνα με το lore, το Temple of the Council είναι προσβάσιμο μόνο από τους πιστούς ακόλουθους του Nyarlathotep. Έτσι, μόνο οι υψηλά σε ιεραρχεία Cultists μπορούν να βρεθούν εκεί.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Eresys αναπτύσσεται κάνοντας χρήση της Unreal Engine 4 μηχανής γραφικών και διαθέτει έξυπνους μηχανισμούς AI. Στόχος της ομάδας είναι να συνδυάσει καθηλωτικά, γεμάτα λεπτομέρειες περιβάλλοντα με Lovecraftian τέρατα και χαρακτήρες, προσφέροντας στους παίκτες μια αξέχαστη εμπειρία. Μάλιστα, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει διάφορα συμβάντα, σπηλιές, καταφύγια και πολλές άλλες τοποθεσίες, ενώ οι δημιουργοί επισημαίνουν ότι για να καταφέρετε να επιβιώσετε από τις επικίνδυνες οντότητες θα πρέπει να συνεργαστείτε με τους συμπαίκτες σας.

Όσον αφορά την ιστορία, η Dragonis Games την περιγράφει ως εξής:

Ένας εκδιωκόμενος αιρετικός έπαιζε με ένα βιβλίο που έκλεψε από την αίρεση, σε ένα αποκομμένο νησί. Οι ενέργειές του οδήγησαν στο θάνατο του ίδιου, καθώς και των κατοίκων του νησιού, την ώρα που ένα άγνωστο Void Portal έμεινε ανεξέλεγκτο. Από την άλλη, εσείς και οι άλλοι τρεις παίκτες θα πρέπει να στείλετε την οντότητα πίσω εκεί από όπου προήλθε και να σφραγίσετε την πύλη. Η αποστολή σας επικεντρώνεται στην απόκτηση των πόρων που χρειάζονται για να ολοκληρωθούν οι προσφορές στους βωμούς.

Το Eresys  έχει ως στόχο να κυκλοφορήσει στο πρώτο τρίμηνο του 2023. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μπορείτε να βοηθήσετε την ομάδα ανάπτυξης βάζοντας το παιχνίδι στη λίστα επιθυμιών σας στο Steam μέσα από τον σύνδεσμο που ακολουθεί, ενώ προσεχώς οι δημιουργοί σκοπεύουν να ξεκινήσουν και μια καμπάνια χρηματοδότησης στο Kickstarter, την οποία μπορείτε να ακολουθήσετε πατώντας εδώ.