Το Call of Duty: Warzone Mobile θα έχει ματσάκια με 120 παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κυκλοφορήσει επίσημα το 2023
16 Σεπτεμβρίου 2022 16:31
Το Call of Duty: Warzone Mobile θα έχει ματσάκια με 120 παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Activision άνοιξε τα χαρτιά της για το Call of Duty Warzone Mobile και έδειξε επιτέλους πώς θα μοιάζει η mobile έκδοση του battle royale. Το παιχνίδι βρίσκεται στα σκαριά από διάφορα στούντιο της εταιρίας, όπως τα Activision Shanghai Studio, Beenox, Digital Legends και Solid State Studios.

Το πρώτο trailer (που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου) μάς δείχνει πως θα μοιάζει το παιχνίδι, αλλά δεν παρουσιάζει πραγματικό gameplay πλάνα από κάποια συσκευή. Ο αντιπρόεδρος της Activision, Chris Plummer δήλωσε ότι το Warzone Mobile θα διαθέτει ματσάκια με 120 παίκτες, το κλασσικό Gulag και cross-progression με τις κονσόλες και το PC. Επίσης θα υπάρχει και το cross-player ανάμεσα σε iOS και Android.

Το Call of Duty Warzone Mobile θα είναι, όπως υποδηλώνει το όνομά του, μια φορητή έκδοση του Warzone που γνωρίζετε. Παρόλο που το Call of Duty Mobile έχει ήδη battle royale στοιχεία, εκτός από το τυπικό multiplayer, το Call of Duty Warzone Mobile είναι αποκλειστικά ένα battle royale παιχνίδι.

Δείτε και μερικά πλάνα από το παιχνίδι παρακάτω:

Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023, αλλά αυτή τη στιγμή «τρέχει» το Pre-registration για τις Android συσκευές. Το Warzone Mobile θα καταφθάσει κανονικά και στα iOS.