Αυτό είναι το Call of Duty: Warzone 2 – Πρώτες πληροφορίες (BINTEO)

Γνωρίστε το Al Mazrah
15 Σεπτεμβρίου 2022 22:06
Αυτό είναι το Call of Duty: Warzone 2 – Πρώτες πληροφορίες (BINTEO)

Κατά τη διάρκεια του #CODNEXT Showcase Event η Activision έδωσε τις πρώτες πληροφορίες για το Call of Duty: Warzone 2.0, το οποίο όπως έγινε γνωστό θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Έτσι, μάθαμε τις πρώτες πληροφορίες για το νέο χάρτη, φυσικά από την Infinity Ward και έτσι, το νέο update διαδραματίζεται στην έρημο μιας φανταστικής περιοχής της Δυτικής Ασίας.

Ο νέος χάρτης ονομάζεται Al Mazrah και όπως λέει η Activision αυτός θα αλλάζει ανάλογα του τι γίνονται μέσα στο παιχνίδι. Επίσης, έρχεται το ολοκαίνουργιο και ανανεωμένο Gulag (που ονομάζεται 2.0), στο οποίο οι παίκτης θα πρέπει να πολεμήσουν μέσα σε 2v2 αντί για 1v1 που ξέρατε. Αυτό σημαίνει ότι αν χάσετε και κερδίσετε μετά το Gulag θα πρέπει να βρείτε άμεσα όπλα, για να ξανά μπείτε στην αρένα, αλλά και να ασχοληθείτε με κάτι που ονομάζεται “The Jailer”. Η Activision δεν έδωσε πολλές πληροφορίες γι’ αυτό.

Το Al Mazrah θα έχει ένα νέο AI και η προσθήκη αυτή έχει σκοπό να προσθέσει πιο ρεαλιστικά σενάρια στη μάχη και ανεβάζει τα στάνταρ της συνολικής εμπειρίας του Warzone. Πρόκειται για μία νέα τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης της Infinity Ward που θα εμπλουτίσει και το Modern Warfare 2 και το Warzone 2.0 και έχει ως στόχο η AI να είναι «σαν πραγματικός παίκτης», μιας και θα κάνει τους εχθρούς και τους φιλικούς χαρακτήρες, να ελέγχουν τις γωνίες, να προστατεύουν τον εαυτό τους καλύτερα και να αντιδρούν πιο δυναμικά στις επιλογές σας.

Το DMZ έρχεται στο Warzone 2 και όπως περιγράφεται θα φέρει μία ολοκαίνουργια “Sandbox εμπειρία” στο παιχνίδι. Τέλος, όπως θα συμβεί και στο Modern Warfare 2, έτσι και στο Warzone 2 θα μπορείτε να παίξετε και σε third-person mode. 

 

Το Warzone 2.0 θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Call of Duty: Warzone 2 και Modern Warfare II αποκαλύπτονται με ένα καταιγιστικό trailer