Η Bayonetta φέρνει το χάος με το ιδιαίτερο στιλάκι της στο νέο trailer του Bayonetta 3

Έρχεται σύντομα στο Nintendo Switch
13 Σεπτεμβρίου 2022 18:00
Η Bayonetta φέρνει το χάος με το ιδιαίτερο στιλάκι της στο νέο trailer του Bayonetta 3

Το Nintendo Direct ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά και προς το τέλος είδαμε ένα νέο trailer από το Bayonetta 3, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch τον Οκτώβριο.

Το νέο βίντεο μάς παρουσιάζει πάνω-κάτω όλα αυτά που περιμένατε να δείτε, δηλαδή την Bayonetta να φέρνει το χάος με το ιδιαίτερο στιλάκι της και να τα βάζει με τα νέα bioweapons που θα βρεθούν στο δρόμο της. Επιπροσθέτως παρουσιάστηκαν και οι κεντρικοί χαρακτήρες που θα συναντήσετε σε αυτό το ταξίδι, σε μία προσπάθεια να σώσετε την ανθρωπότητα.

Ακόμη ένα gameplay βίντεο που δημοσιεύθηκε τώρα:

Σύμφωνα με την πλοκή, η ασταμάτητη μάγισσα Umbra θα ενώσει τις δυνάμεις με αρκετά οικεία πρόσωπα όπως τους Jeanne, Rodin, Enzo και Luka, τη μυστηριώδη Viola και ένα πλήθος ακόμη διαφορετικών Bayonettas για να εμποδίσει τα ανθρωπογενή Homunculi από το να σπείρουν τον όλεθρο.

Μια ολοκαίνουργια playable χαρακτήρας κάνει την εμφάνισή της στο Bayonetta 3. Η Viola, όπως ονομάζεται, είναι μια νεαρή, ζωηρή και πανίσχυρη αλλά μαθητευόμενη μάγισσα, έτοιμη να μοιράσει πόνο και κόλαση στους Homunculi με το σπαθί της και τον ιδιότροπο σύμμαχο και σύντροφό της, τον αιλουροειδές δαίμονα Chesire.

Ανάμεσα στις νέες ικανότητες της Bayonetta είναι το Demon Masquerade που μπορείτε να τινάξετε στον αέρα, να τσαλαπατήσετε και να ισοπεδώσετε τους εχθρούς σας με απίθανα combos και δαιμονικές δυνάμεις.

Αξίζει να αναφερθεί πως τα pre-orders για το παιχνίδι μόλις άνοιξαν.

Το Bayonetta 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου 2022 αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.