Έρχεται νέο παιχνίδι TRON, αλλά δεν είναι αυτό που νομίζετε

Αποκαλύφθηκε το νέο project του Mike Bithell
12 Σεπτεμβρίου 2022 14:59
Έρχεται νέο παιχνίδι TRON, αλλά δεν είναι αυτό που νομίζετε

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου D23 Expo 2022, η Disney σε συνεργασία με έναν πασίγνωστο indie δημιουργό ανακοίνωσαν πως ένα νέο TRON παιχνίδι βρίσκεται καθ’ οδόν. Ο λόγος γίνεται για το TRON: Identity, το οποίο μάλλον δεν είναι αυτό που θα περίμεναν οι περισσότεροι, αφού εντάσσεται στο ιδιαίτερο είδος των visual novels.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, έχουμε να κάνουμε με ένα project του Mike Bithell, μέσα από την ανεξάρτητη ομάδα του, Bithell Games. Σε περίπτωση που χρειάζεστε ένα φρεσκάρισμα, πρόκειται για τον δημιουργό του Thomas Was Alone και του John Wick Hex.

Το TRON: Identity, λοιπόν, είναι μια visual novel περιπέτεια που ακολουθεί το Query, ένα ντετέκτιβ πρόγραμμα που έχει αναλάβει να λύσει το μυστήριο τι έχει αφαιρεθεί και από ποιον. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του παιχνιδιού, οι παίκτες θα βρεθούν σε έναν κόσμο χτισμένο σε ασταθή θεμέλια και γεμάτο με κρυφές γνώσεις και έτσι θα είναι στο χέρι τους να ανακρίνουν τους υπόπτους και να ερευνήσουν το περιβάλλον για να συνδέσουν τα στοιχεία και να βρουν την αλήθεια.

Επισημαίνεται πως οι αποφάσεις των παικτών θα επηρεάζουν σημαντικά τον τρόπο με τον οποίο θα εξελίσσεται το Identity και θα οδηγήσουν σε ένα από τα πολλαπλά πιθανά τέλη. Μάλιστα, πέρα από αφήγηση, ο τίτλος θα περιλαμβάνει και διάφορους γρίφους.

Το Tron: Identity αναμένεται να κυκλοφορήσει για ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam εντός του 2023. Δείτε το πρώτο του trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: