Skull and Bones:  Τρία ολοκαίνουργια trailers για τον πειρατικό τίτλο της Ubisoft!

Προ των πυλών η κυκλοφορία του
10 Σεπτεμβρίου 2022 22:37
Skull and Bones:  Τρία ολοκαίνουργια trailers για τον πειρατικό τίτλο της Ubisoft!

To Skull and Bones, το ιδιαίτερο πειρατικό παιχνίδι της Ubisoft, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου του 2022 και έτσι δε θα μπορούσε να λείπει από το νέο Ubisoft Forward.

Αναλυτικότερα, η γαλλική εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία ολοκαίνουργια trailers κατά τη διάρκεια του σόου της, θέλοντας να προετοιμάσει το έδαφος για την άφιξη του παιχνιδιού. Το πρώτο από αυτά, το ‘World Context’ trailer, παρουσιάζει τον βίαιο και σκληρό κόσμο του Skull and Bones, το οποίο θα ταξιδέψει τους παίκτες σε έναν επικίνδυνο παράδεισο που είναι εμπνευσμένος από τον Ινδικό Ωκεανό κατά τη διάρκεια της χρυσής εποχής της πειρατείας.

Το δεύτερο trailer εστιάζει στο gameplay και σε μερικές από τις βασικές πτυχές του, όπως για παράδειγμα οι ναυμαχίες. Μάλιστα, παρόλο που είναι μικρό σε διάρκεια κρύβει πολλές λεπτομέρειες. Ακριβώς αυτές αναλαμβάνει να αναλύσει το τρίτο και τελευταίο trailer, στο οποίο η Creative Director Elisabeth Pellen εξηγεί όλα όσα είδαμε.

To Skull and Bones αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για τα PS5, Xbox Series X|S και PC και παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλο το νέο υλικό που μοιράστηκε η publishing εταιρία κατά τη διάρκεια του Ubisoft Forward σόου της.