Αποκαλύφθηκαν τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store

Δύο νέα δώρα από την Epic Games
10 Σεπτεμβρίου 2022 15:42
Αποκαλύφθηκαν τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store

Η Epic Games αποκάλυψε τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store, τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα από την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00. Έτσι, μετά το Hundred Days - Winemaking Simulator που βρίσκεται αυτή τη στιγμή διαθέσιμο στην “Free Games” κατηγορία του καταστήματος, θα έχετε τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε τη ψηφιακή σας συλλογή με δύο νέους τίτλους.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος τίτλος είναι το Spirit of the North τoυ Infuse Studio, το οποίο είναι ένα single player τρίτου προσώπου adventure παιχνίδι, που υπόσχεται να σας εντυπωσιάσει και να σας καθηλώσει με τα πανέμορφα τοπία και την ιστορία του.

Το 2ο παιχνίδι είναι το The Captain της Sysiac games, στο οποίο θα ταξιδέψετε σε έναν γαλαξία, όπου θα κάνετε νέους φίλους, αλλά και εχθρούς. Πρέπει να σώσετε τους πάντες λέει η περιγραφή του, αλλά και να πάρετε πολλές δύσκολες αποφάσεις.

Αποκτήστε το Hundred Days - Winemaking Simulator πατώντας εδώ.

Εμείς, θα σας ενημερώσουμε με σχετικό άρθρο όταν γίνουν διαθέσιμα τα παιχνίδια στο Epic Games Store, οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.