Φρέσκες εικόνες και πληροφορίες για το Quantum Break

Πως συνδέεται η σειρά και οι δυνάμεις του Joyce
06 Αυγούστου 2015 15:19
Φρέσκες εικόνες και πληροφορίες για το Quantum Break

Μετά την εντυπωσιακή επίδειξη του Quantum Break στο Xbox Briefing της Gamescom 2015, η Microsoft δημοσίευσε ένα νέο πακέτο εικόνων από τον "time amplifying" τίτλο της Remedy Entertainment. Οι εικόνες μας δίνουν μια πρώτη γεύση από την ομώνυμη σειρά αλλά και ορισμένες νέες σκηνές από το παιχνίδι. Παράλληλα μάθαμε πληροφορίες για τα Junction Points του Quantum Break, τις στιγμές όπου παιχνίδι και τηλεοπτική σειρά θα συγχέονται. 

Αρχικά να θυμίσουμε πως στο παιχνίδι θα βλέπουμε την πλευρά των "καλών" του Jack Joyce και στη σειρά των "κακών" της υπόθεσης, δηλαδή τους Serene, Hatch και της διαβολικής εταιρίας τους Monarch Solutions. O πρωταγωνιστής μας ο Jack έχει τη δυνατότητα να σταματάει τη ροή του χρόνου, ενώ ο Paul να ρίχνει γρήγορες ματιές σε διάφορες εκβάσεις του μέλλοντος και να διαλέξετε από εκεί ποια εξέλιξη θα έχει η ιστορία σας. Έτσι, ξεκλειδώνετε επεισόδια της σειράς διάρκειας 22 λεπτών, που θα συμβαδίζουν με την απόφαση σας, κάτι που σημαίνει πως υπάρχουν πολλά διαφορετικά "alternative" επεισόδια, με τον Sam Lake να τονίζει πως γύρισαν αυτά τα διαφορετικά μονοπάτια με ιδιαίτερη προσοχή. 

Επιπλέον, ο δημιουργός του Alan Wake και creative director της Remedy, σε μια κεκλεισμένων των θυρών παρουσίαση του Quantum Break στη Gamescom, εξήγησε τις time-amplifying δυνάμεις του Joyce, πως δουλεύουν και ότι κάθε μια έχει την δική της μπάρα ενέργειας, η οποία γεμίζει αργά όσο περνάει η ώρα. Ένα στοιχείο το οποίο δεν είδαμε στο trailer μιας και το HUD είναι ακόμη υπό επεξεργασία. 

  • Time Blast: it breaks time in a focused area with destructive results.
  • Time Rush: it allows running while time is frozen, escaping mortal danger.
  • Time Dodge: a quick dash out of harm’s way.
  • Time Shield: a protective bubble that can deflect bullets.
  • Time Stop: freezes time in a focused area, including opponents and objects.

Το Quantum Break αναμένεται να σπάσει τον χρόνο στις 5 Απριλίου του 2016 αποκλειστικά για το Xbox One. 

Tags: