Ένα παιχνίδι που ξυπνά PS2 αναμνήσεις έρχεται στο Xbox Game Pass

Ανακοινώθηκε πως θα είναι day one προσθήκη
08 Σεπτεμβρίου 2022 15:58
Ένα παιχνίδι που ξυπνά PS2 αναμνήσεις έρχεται στο Xbox Game Pass

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του, το Xbox μόλις ανακοίνωσε μια ακόμη Day One προσθήκη που θα εμπλουτίσει προσεχώς τη συνδρομητική του υπηρεσία Xbox Game Pass, για τις κονσόλες και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αλλά και για cloud streaming στις χώρες όπου υποστηρίζεται η λειτουργία.

Ο λόγος γίνεται για το Gungrave G.O.R.E., ένα ιδιαίτερο project που ξυπνά αναμνήσεις από την εποχή του PlayStation 2. Συγκριμένα, ο αρχικός τίτλος είχε κυκλοφορήσει πριν δύο δεκαετίας για την κονσόλα του PlayStation αποκτώντας αρκετούς fans.

Το sequel, λοιπόν, υπόσχεται νοσταλγική δράση, με τους παίκτες να αναλαμβάνουν τον έλεγχο ενός badass αντιήρωα gunslinger. Συγχρόνως, η ομάδα ανάπτυξης Iggymob τονίζει πως το παιχνίδι θα αφηγηθεί μια ιστορία εκδίκησης, αγάπης και αφοσίωσης, συνδυάζοντας ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει το δυτικό game design, με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των developers της ανατολής.

Το Gungrave G.O.R.E. αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC (μέσω Steam) στις 22 Νοεμβρίου. Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε το πιο πρόσφατο trailer του, για να πάρετε μια γεύση από την third-person shooting δράση του.