Δεν έρχεται μόνο ένα, αλλά πολλά νέα Witcher παιχνίδια!

Η CD Projekt μιλά για το νέο saga του franchise
08 Σεπτεμβρίου 2022 14:54
Δεν έρχεται μόνο ένα, αλλά πολλά νέα Witcher παιχνίδια!

Προς τα τέλη του Μαρτίου, η CD Projekt είχε κάνει πανευτυχείς του λάτρεις της σειράς Witcherαποκαλύπτοντας πως ένα νέο κεφάλαιο βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Μάλιστα, το πολωνικό στούντιο είχε αναφέρει ότι το εν λόγω project θα ξεκινήσει ένα νέο saga για το franchise, αλλά και πάλι οι περισσότεροι gamers συνέχιζαν να αναφέρονται στον τίτλο ως το 'The Witcher 4', κυρίως για ευκολία, μιας και ακόμη δεν έχει αποκτήσει επίσημο τίτλο.

Τώρα, η CD Projekt έρχεται να αποκαλύψει ακόμη περισσότερες πληροφορίες, διευκρινίζοντας λίγο καλύτερα τι ακριβώς σημαίνει πως ξεκινά ένα νέο saga. Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των οικονομικών της αποτελεσμάτων για το πρώτο μισό του έτους, ο CEO Adam Kiciński τόνισε πως η ομάδα δεν έχει απλά κατά νου μόνο ένα νέο Witcher παιχνίδι, αλλά πολλά!

Σχετικά με το μέλλον του λατρεμένου franchise, λοιπόν, δήλωσε:

Έχουμε στο μυαλό μας περισσότερα από ένα παιχνίδια. Το πρώτο saga απαρτίζεται από τρία, οπότε και τώρα σκεφτόμαστε για κάτι που δεν περιορίζεται σε ένα μόνο παιχνίδι. Έτσι, βρισκόμαστε στο pre-production του πρώτου παιχνιδιού από το δεύτερο saga του Witcher.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε ακόμη πολλά, ωστόσο μια σημαντική πληροφορία που αξίζει να σας υπενθυμίσουμε είναι πως η ομάδα θα εγκαταλείψει τη δική της RED Engine για το νέο Witcher, ξεκινώντας μια νέα συνεργασία με την Epic Games. Συνεπώς, το πρώτο κεφάλαιο του δεύτερου saga του Witcher franchise θα αξιοποιεί την υπερσύγχρονη Unreal Engine 5.