Σύντομα η ανακοίνωση του Day One περιεχομένου για το Hitman

Περισσότερα στοιχεία για το μοντέλο κυκλοφορίας
06 Αυγούστου 2015 11:49
Σύντομα η ανακοίνωση του Day One περιεχομένου για το Hitman

Σύμφωνα με ανακοίνωση της IO Interactive στα πλαίσια της Gamescom 2015, η εταιρία  σκοπεύει να ανακοινώσει  αρκετά σύντομα το Day One περιεχόμενο για το νέο Hitman. Επιπλέον, ο επικεφαλής του στούντιο, Hannes Seifert, έδωσε μερικές νέες πληροφορίες σχετικά με την απόφαση της εταιρία να κυκλοφορεί το single-player περιεχόμενο του τίτλου σε κομμάτια.

“Ήμασταν αρκετά ικανοποιημένοι με την συνολική μας παρουσίαση στην Ε3. Νομίζω πως η ανακοίνωση πήγε αρκετά καλά. Οι άνθρωποι πήραν το παιχνίδι... Προφανώς υπάρχουν και άτομα τα οποία είναι αγχωμένα σχετικά με το μοντέλο κυκλοφορίας. Γιατί; Επειδή είναι κάτι νέο. Είναι κάτι το οποίο δεν έχει αποδειχθεί στην πράξη. Και πιστεύω πως οι άνθρωποι σήμερα έχουν μία κριτική προσέγγιση, διότι κάποιοι έχουν καλές εμπειρίες και κάποιοι κακές και εμείς θα πρέπει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους”.

Τέλος, ο Hannes δήλωσε πως δεν θα υπάρξουν microtransactions για τον τίτλο και πως ο τίτλος θα κοστίζει $60 και ούτε cent παραπάνω. Το νέο Hitman αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου για PS4, Xbox One και PC.

Tags: