Assassin's Creed: Οι πρωταγωνιστές ζωντανεύουν στο νέο επετειακό βίντεο!

Η Ubisoft προσκαλεί τους παίκτες να παρακολουθήσουν το επερχόμενο σόου της
07 Σεπτεμβρίου 2022 15:17
Assassin's Creed: Οι πρωταγωνιστές ζωντανεύουν στο νέο επετειακό βίντεο!

Συνεχίζοντας τους εορτασμούς για τη μεγάλη επέτειο 15 χρόνων της σειράς Assassin's Creed, η Ubisoft έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο βίντεο που θα εκτιμήσουν οι fans.

Αναλυτικότερα, ο λόγος γίνεται για το ‘Leap into History’, ένα live-action βίντεο που διαρκεί περίπου δύο λεπτά και δίνει σάρκα και οστά σχεδόν σε όλους τους κεντρικούς χαρακτήρες της σειράς. Έτσι, βλέπουμε σε live-action τον Altaïr του πρώτου κεφαλαίου, τον λατρεμένο Ezio Auditore, τον Connor Kenway του Assassin’s Creed III, μέχρι τον Bayek του Origins και τον Arno του Unity.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο εξυπηρετεί και έναν ακόμη σκοπό, αφού προσκαλεί τους παίκτες να παρακολουθήσουν το επερχόμενο Ubisoft Forward σόου, το οποίο θα αποκαλύψει τα πάντα για το μέλλον του franchise. Η εν λόγω παρουσίαση έχει δρομολογηθεί για το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) και μεταξύ άλλων θα μας δείξει το επερχόμενο Assassin's Creed Mirage, το οποίο ήδη έχει επιβεβαιωθεί.

Φυσικά, για οτιδήποτε έχει πρόθεση να ανακοινώσει η Ubisoft και για ειδική κάλυψη σχετικά με το μέλλον του Assassin's Creed, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Μέχρι τότε, μπορείτε να δείτε το προαναφερθέν βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.