PS5: Διαθέσιμη σήμερα η μεγάλη αναβάθμιση που φέρνει φακέλους, 1440p και άλλα

Κυκλοφόρησε το νέο system software update
07 Σεπτεμβρίου 2022 13:07
PS5: Διαθέσιμη σήμερα η μεγάλη αναβάθμιση που φέρνει φακέλους, 1440p και άλλα

Έπειτα από μια δοκιμαστική περίοδο μερικών εβδομάδων, η Sony έκανε σήμερα διαθέσιμη τη νέα μεγάλη αναβάθμιση λογισμικού του PlayStation 5 για όλους τους κατόχους της κονσόλας παγκοσμίως.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η νέα αυτή ενημέρωση φέρνει διάφορα χαρακτηριστικά που ζητούσε εδώ και καιρό η κοινότητα, όπως είναι η δυνατότητα native εξόδου σε οθόνες και monitors 1440p ανάλυσης. Αυτό σημαίνει πως δε θα χρειάζεται πλέον upscaling από 1080p και έτσι η απεικόνιση θα είναι πολύ πιο κοφτερή, με λιγότερο aliasing. Παράλληλα, προστέθηκαν και τα gamelists, τα οποία είναι ουσιαστικά οι φάκελοι.

Αυτό σημαίνει πως πλέον μπορείτε να οργανώσετε ακόμη καλύτερα τις λίστες σας, πηγαίνοντας στο "Your Collection" και διαλέγοντας το "Create Gamelist". Συνολικά μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 15 Gamelists, με 100 παιχνίδια στην καθεμία.

Επιπροσθέτως, η νέα ενημέρωση φέρνει και διάφορα κοινωνικά χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα του Share Screen σε κάποιο μέλος του party σας, η δυνατότητα λήψης ειδοποιήσεων για να μπαίνετε στα party φίλων γρηγορότερα, κ.α. Τέλος, προστέθηκε και η δυνατότητα άμεσης σύγκρισης του 3D ήχου και του απλού στερεοφωνικού ήχου, για να κάνετε ευκολότερα την αντιπαράθεση και να καταλήξετε στην επιλογή που προτιμάτε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα χαρακτηριστικά που έρχονται στο PlayStation 5, αλλά και στο PlayStation App για τις mobile συσκευές, μπορείτε να βρείτε την αναλυτική δημοσίευση της Sony πατώντας εδώ.