Πως άλλαξε το Quantum Break από τη περσινή Gamescom

Δεν ήταν μόνο η αλλαγή του Jack Joyce
06 Αυγούστου 2015 08:29
Πως άλλαξε το Quantum Break από τη περσινή Gamescom

Η αγωνία έφτασε στο τέλος της όταν ο Sam Lake, στη σκηνή του Xbox Briefing στη Gamescom 2015, παρουσίασε το νεότερο trailer του άκρως αναμενόμενου Quantum Break. Προς έκπληξη των θεατών, ο πρωταγωνιστής ονόματι Jack Joyce είχε διαφορετικό πρόσωπο και αυτό γιατί τον υποδύεται πλέον ο Shawn Ashmore(X-Men, Iceman), όπως και ο Aiden Gillen(Littlefinger - GoT) τον νέμεση του Paul Serene. Το χολιγουντιανό cast δεν είναι το μοναδικό που άλλαξε από τη περσινή Gamescom στο Quantum Break. 

H Remedy δικαιολόγησε την αλλαγή του μοντέλου του πρωταγωνιστή, δηλαδή τον αρχικό jack Joyce που βλέπαμε στα trailers από το 2013. Σύμφωνα με τον Mikko Rautalahti, Story team manager της Remedy, ο Sean Durrie θα υποδύεται άλλον χαρακτήρα στο παιχνίδι, απλώς τον καιρό εκείνο η ομάδα έπρεπε να προχωρήσει με ότι είχε εύκαιρο στα χέρια της για να δείξει το παιχνίδι, λέγοντας πως δεν είναι το ιδανικό αλλά έτσι συνήθως συμβαίνει. 

Δείτε το παρακάτω συγκριτικό video όπου παρουσιάζονται οι διαφορές με την προηγούμενη έκδοση του τίτλου αλλά και ένα ακόμη video με την πρόοδο του από το 2013 που πρωτοπαρουσιάστηκε. Το Quantum Break σπάει το χρόνο στις 5 Απριλίου του 2016 αποκλειστικά για το Xbox One

Tags: