Epic Games Store: Στο επόμενο δωρεάν παιχνίδι θα μάθετε να φτιάχνετε…κρασί!

Υπομονή μέχρι την Πέμπτη
05 Σεπτεμβρίου 2022 14:32
Epic Games Store: Στο επόμενο δωρεάν παιχνίδι θα μάθετε να φτιάχνετε…κρασί!

Την 1η του Σεπτεμβρίου, η Epic Games διέθεσε τα νέα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store, στα οποία μεταξύ άλλων βρισκόταν και το Shadow of the Tomb Raider, το οποίο μπορεί να γίνει δικό σας, πατώντας εδώ.

Τώρα, η εταιρία έχει αποκαλύψει ήδη το νέο δωρεάν τίτλο της “Free Games” κατηγορίας του ψηφιακού καταστήματός της, ο οποίο θα γίνει διαθέσιμος από την Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, σε λίγες μέρες από τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε τη ψηφιακή σας συλλογή με ένα παιχνίδι και ένα DLC Bundle.

Το παιχνίδι είναι το Hundred Days - Winemaking Simulator της Broken Arms Games, στο οποίο καλείστε να φτιάξετε το καλύτερο κρασί, να αλληλοεπιδράσετε με τη φύση και να ανεβάσετε rank το οινοποιείο σας. Επιπροσθέτως, η εταιρία θα σας κάνει δώρο και το Realm Royale Reforged Epic Launch Bundle και σας χαρίζει το Death’s Edge Assassin Skin, το Bokserker Chicken Skin και το Nogard Mount στο δημοφιλές παιχνίδι, Realm Royale Reforged.

Εμείς, φυσικά, θα σας ενημερώσουμε όταν και τα δύο θα γίνουν διαθέσιμα στην πλατφόρμα της Epic Games. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.