Δείτε 18 λεπτά gameplay από το New Tales from the Borderlands (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια χορταστική ματιά στο παιχνίδι
04 Σεπτεμβρίου 2022 16:15
Δείτε 18 λεπτά gameplay από το New Tales from the Borderlands (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα από τα νέα παιχνίδια που είδαμε για πρώτη φορά στο Opening Night Live της gamescom 2022 ήταν το New Tales from the Borderlands, με το οποίο η Gearbox θα συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια η Telltale Games.

Τώρα, το σύντομο trailer που είδαμε στο σόου του Geoff Keighley, έρχεται να συμπληρώσει το νέο επίσημο gameplay βίντεο, το οποίο προσφέρει μια πραγματικά χορταστική ματιά. Συγκεκριμένα, η Gearbox έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας 18 λεπτά πλάνων. Μέσα από αυτά μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από την περιπέτεια των τριών νέων πρωταγωνιστών, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με την κατασκευάστρια όπλων Tediore, στην προσπάθειά τους να ανοίξουν ένα Vault.

Από το βίντεο δε λείπει το χαρακτηριστικό χιούμορ του franchise, οι δύσκολες επιλογές διαλόγων με χρόνο, καθώς και οι QTE μάχες. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση απ' όλα αυτά μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.

Τέλος, να σας υπενθυμίσουμε πως η κυκλοφορία του τίτλου, πάνω στον οποίο δουλεύουν και βασικά μέλη της αρχικής αφηγηματικής ομάδας της Telltale Games, δεν αργεί πολύ. Πιο συγκεκριμένα, το New Tales from the Borderlands αναμένεται την 21η Οκτωβρίου για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC και Nintendo Switch.