PS Plus: Τα τρία δωρεάν παιχνίδια του Σεπτεμβρίου για τα PS4 και PS5

Αυτές είναι οι νέες προσθήκες του Essential πακέτου
31 Αυγούστου 2022 19:14
PS Plus: Τα τρία δωρεάν παιχνίδια του Σεπτεμβρίου για τα PS4 και PS5

Βρισκόμαστε λίγο πριν την άφιξη του πρώτου μήνα του φθινοπώρου και έτσι, πιστή στο καθιερωμένο της ραντεβού, η Sony μόλις αποκάλυψε τη λίστα των τίτλων που θα λάβουν οι συνδρομητές του PlayStation Plus. Συγκεκριμένα, για τον Σεπτέμβριο έχουμε τρία δωρεάν παιχνίδια, τα οποία αφορούν και το PlayStation 4, αλλά και το PlayStation 5. Αυτά θα μπορούν να τα απολαύσουν οι συνδρομητές όλων των βαθμίδων της υπηρεσίας, αφού αποτελούν προνόμιο του εισαγωγικού Essential πακέτου.

Αναλυτικότερα, οι κάτοχοι PS4 θα μπορούν να παίξουν το Need for Speed Heat. Πρόκειται για το highlight του μήνα, το οποίο κλείνει του μάτι στους λάτρεις των racing παιχνιδιών. Οντάς το νεότερο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς, είναι ένα ιδανικό ζέσταμα για το επόμενο Need for Speed που φημολογείται πως θα καταφθάσει αργότερα εντός του 2022.

Συνεχίζοντας, οι συνδρομητές του PlayStation Plus θα λάβουν και ένα ακόμη παιχνίδι που αφορά το PS4. Αυτό είναι το Granblue Fantasy: Versus, ένα head-to-head fighter από το θρυλικό στούντιο όσον αφορά το εν λόγω genre, την Arc System Works. Τέλος, το τελευταίο δωρεάν παιχνίδι του μήνα είναι το Toem για το PS5, το οποίο υπόσχεται μια ιδιαίτερη φωτογραφική εμπειρία.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τίτλοι του PS4, δηλαδή το Need for Speed Heat και το Granblue Fantasy: Versus  στην προκειμένη περίπτωση, είναι playable και στο PlayStation 5 μέσω του Backwards Compatibility χαρακτηριστικού της κονσόλας.

Αναλυτικά η λίστα του PS Plus Essential για τον Σεπτέμβριο του 2022:

Need for Speed Heat | PS4

Granblue Fantasy: Versus | PS4

Toem | PS5