Αποκαλύφθηκαν νέες κάρτες για το Hearthstone: The Grand Tournament

Νέο mechanic και επιπλέον rewards για το ranked play
05 Αυγούστου 2015 10:55
Αποκαλύφθηκαν νέες κάρτες για το Hearthstone: The Grand Tournament

H Blizzard μίλησε σήμερα, στα πλαίσια της Gamescom 2015, για όλες τις προσθήκες που σκοπεύει να φέρει στο Hearthstone μέχρι τα τέλη του Αυγούστου. Αρχικά, έδωσε στη δημοσιότητα μία εικόνα με 11 νέες κάρτες από το επερχόμενο expansion, The Grand Tournament. Ορισμένες από αυτές έχουν το νέο mechanic που η εταιρία σκοπεύει να ενσωματώσει στο παιχνίδι, το Joyst, με το οποίο μπορείτε να αποκαλύψετε μία κάρτα από την τράπουλα του κάθε παίκτη και αν η δικιά σας κοστίζει περισσότερο, κερδίζετε κάποια πλεονεκτήματα.

Η ανακοίνωση όμως που ουσιαστικά έκλεψε την παράσταση, ήταν τα επιπλέον rewards που θα κερδίζουν οι παίκτες στο τέλος κάθε season, ανάλογα με το μέγιστο rank που πέτυχαν. Αυτό θα γίνει με σκοπό οι παίκτες να αποκτήσουν ένα παραπάνω κίνητρο να φτάσουν σε ψηλότερα ranks, μιας και μέχρι σήμερα, όπως λέει η Blizzard, όταν κάποιος έφτανε στο επιθυμητό rank ή έχανε μια σειρά από παιχνίδια σταματούσε να ασχολείται με το ranked mode.

Τα rewards θα είναι dust και χρυσές κάρτες, η ποσότητα των οποίων θα διαφέρει ανάλογα με το rank που πετύχατε, ενώ το chest το οποίο κερδίζετε θα εμφανίζεται στην οθόνη με τα στατιστικά σας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις νέες κάρτες που αποκαλύφθηκαν και ένα gameplay βίντεο με το mechanic του Joyst.

Tags: