Όλες οι πληροφορίες του FIFA 16 από τη Gamescom 2015

Νέα trailers, FUT Draft mode και χαρακτηριστικά
05 Αυγούστου 2015 10:09
Όλες οι πληροφορίες του FIFA 16 από τη Gamescom 2015

H EA Sports είχε μια εξέχουσα παρουσία στην συνέντευξη Τύπου της ΕΑ στη Gamescom 2015 με νέες πληροφορίες για το FIFA 16. Πέραν των νέων trailers, ανακοινώθηκε ένα νέο mode για το Ultimate Team το FUT Draft, το οποίο μπορείτε να το δείτε μέσω του ευχάριστου trailer με πρωταγωνιστές τον πρώην άσσο της Manchester United Gary Neville και τον Jamie Caragher της Liverpool. To εν λόγω mode σας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε πολλά σχήματα, παίκτες και τακτικές για την Ultimate Team ομάδα σας. 

Επίσης, το νέο FIFA θα έχει την επίσημη τηλεοπτική κάλυψη και τα δικαιώματα της Bundesliga, όπως έγινε πέρυσι με τη Premier League, δίνοντας έτσι την αυθεντική τηλεοπτική εμπειρία σε ένα ακόμη μεγάλο πρωτάθλημα της Ευρώπης. 

Προστέθηκαν 450 νέα και ανανεωμένα 3D scanned μοντέλα παικτών, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών και των FUT Legends. Τα γήπεδα θα υποστηρίζουν περισσότερες καιρικές συνθήκες όπως ομίχλη, λιγοστή βροχή, χαλάζι και άλλα. Ακόμη, οι διαιτητές θα χρησιμοποιούν το ειδικό spray στις στημένες φάσεις. 

Το FIFA 16 κυκλοφορεί στις 24 Σεπτεμβρίου για Xbox One, PS4, PC, Xbox 360 και PS3. Παρακάτω θα δείτε εικόνες και video του τίτλου από τη Gamescom.

Tags: