Η Epic Games θα σας κάνει δώρο το Shadow of the Tomb Raider

Από την επόμενη Πέμπτη
26 Αυγούστου 2022 10:56
Η Epic Games θα σας κάνει δώρο το Shadow of the Tomb Raider

Η Epic Games αποκάλυψε ήδη τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια της “Free Games” κατηγορίας του Epic Games Store και όπως φαίνεται, η εταιρία δε θα δώσει μόνο έναν τίτλο. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου θα αποκτήσετε δύο παιχνίδια για τη συλλογή σας και ένα DLC πακέτο, χωρίς κανένα κόστος.

Το πρώτο είναι το Shadow of the Tomb Raider, το 3ο κεφάλαιο της νέας σειράς του franchise, το οποίο κυκλοφόρησε το 2018, με την Lara Croft να κάνει ένα ταξιδάκι μέχρι την περουβιανή ζούγκλα σε μια προσπάθεια να σταματήσει μια αποκάλυψη των Μάγια. Αξίζει να αναφερθεί πως δεν είναι η απλή έκδοση του τίτλου, αλλά η Definitive Edition.

Εκτός από το παραπάνω παιχνίδι, η Epic Games θα σας δώσει και το Submerged: Hidden Depths της Uppercut Games Pty Ltd, στο οποίο καλείστε να εξερευνήσετε τα όμορφα ερείπια ενός βυθισμένου κόσμου. Τέλος, το Epic Games Store θα σας δώσει και ένα bundle για το παιχνίδι free-to-play παιχνίδι Knockout City.

Όταν γίνουν διαθέσιμα όλα τα παραπάνω θα σας ενημερώσουμε -όπως πάντα- με σχετική είδηση. Οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.