Το Scars Above είναι ένα sci-fi παιχνίδι με πολλά bosses και όμορφο setting (ΒΙΝΤΕΟ)

 Με άρωμα από Returnal
24 Αυγούστου 2022 13:22
Το Scars Above είναι ένα sci-fi παιχνίδι με πολλά bosses και όμορφο setting (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο απόλυτος χαμός των νέων ανακοινώσεων της Gamescom συνεχίζεται, αφού ο publisher Prime Matter και η ομάδα ανάπτυξης Mad Head Games ανακοίνωσαν το action adventure παιχνίδι, Scars Above.

Οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές είναι οι εξής:

Μια κολοσσιαία και αινιγματική εξωγήινη δομή εμφανίζεται στην τροχιά της Γης και πονοκεφαλιάζει ολόκληρο τον κόσμο. Η ανθρωπότητα το ονομάζει «The Metahedron». Η ομάδα Sentient Contact Assessment and Response (SCAR)—αποτελούμενη από επιστήμονες και μηχανικούς— αποστέλλεται για διερεύνηση.

Τα πράγματα δεν πάνε όπως είχαν προγραμματιστεί και το Metahedron μεταφέρει την ομάδα στο διάστημα σε έναν μυστηριώδη πλανήτη. H Dr Kate Ward ξυπνά ζαλισμένη και μόνη σε ένα παράξενο, εχθρικό περιβάλλον. Αποφασισμένοι να επιβιώσετε, ξεκινάτε να βρείτε το πλήρωμά σας και να ξετυλίξετε το μυστήριο πίσω από αυτό που συνέβη.

Ο παίκτης θα πάρει τον έλεγχο της Kate, μιας επιστήμονα και καλείστε να χρησιμοποιήσετε την τεχνογνωσία της για να εξάγετε πληροφορίες από το περιβάλλον σαρώνοντας αντικείμενα, υλικά και τα πλάσματα που θα βρεθούν στο δρόμο σας, έτσι ώστε να μάθετε για τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά τους. Μάλιστα, καθώς θα εξερευνάτε όλο το χάρτη του, θα αποκτάτε περισσότερες γνώσεις.

Το Scars Above βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One και PC μέσω Steam. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα γίνει διαθέσιμο. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer του παιχνιδιού παρακάτω.