Το RPG “Wyrdsong” έρχεται από πρώην developers των Bethesda και BioWare

Διαδραματίζεται σε μια φανταστική Πορτογαλία τον Μεσαίωνα
24 Αυγούστου 2022 12:22
Το RPG “Wyrdsong” έρχεται από πρώην developers των Bethesda και BioWare

Η Something Wicked Games είναι ένα νέο στούντιο από πρώην developers των Bethesda Softworks, Obsidian Entertainment και BioWare, το οποίο ιδρύθηκε με χρηματοδότηση ύψους 13,2 εκατομμυρίων δολαρίων από την NetEase Games. Η εταιρία αποκάλυψε τώρα το παιχνίδι της το οποίο ακούει στο όνομα Wyrdsong.

Πρόκειται για ένα AAA open-world RPG παιχνίδι, ωστόσο φαίνεται πως είναι πολλά χρόνια από την κυκλοφορία του, καθώς δε μάθαμε που ή πότε πρόκειται να γίνει διαθέσιμο.

Μερικές πληροφορίες για το παιχνίδι:

Το Wyrdsong είναι ένα RPG φαντασίας που διαδραματίζεται σε μια φανταστική Πορτογαλία τον Μεσαίωνα. Οι παίκτες θα κληθούν να αμφισβητήσουν τόσο την πραγματικότητά τους όσο και τις επιλογές που κάνουν, καθώς το Wyrdsong πρόκειται να επεκτείνει, να αμφισβητήσει και να επαναπροσδιορίσει τις πτυχές των RPG’s.

Το στούντιο διευθύνει ο Jeff Gardiner, ο οποίος είναι βετεράνος στη βιομηχανία και δούλεψε για περισσότερα από 15 χρόνια στην Bethesda και εργάστηκε σε τίτλους όπως τα Skyrim, Fallout 3, Fallout 4 και Fallout 76. Πλάι του είναι και ο Charles Staples που έχει δουλέψει σε παιχνίδια όπως τα The Outer Worlds και Fallout: New Vegas.

Ο στόχος μας με την Something Wicked Games είναι να χρησιμοποιήσουμε την ανεξαρτησία και τη δημιουργική μας αυτονομία για να εξελίξουμε τα open-world RPG’s.

Παρακολουθήστε το πρώτο βίντεο από το παιχνίδι, το οποίο είδαμε εχθές από την Gamescom.