Το Atlas Fallen είναι ένα fantasy action RPG με άρωμα από Monster Hunter (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κυκλοφορήσει το 2023
24 Αυγούστου 2022 09:35
Το Atlas Fallen είναι ένα fantasy action RPG με άρωμα από Monster Hunter (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Focus Entertainment και Deck13 Interactive ανακοίνωσαν το Atlas Fallen κατά τη διάρκεια του Opening Night Live της Gamescom. Πρόκειται για ένα action RPG φαντασίας που αναμένεται να γίνει διαθέσιμο το 2023 για τις κονσόλες και το PC (μέσω Steam).

Η ομάδα ανάπτυξης σάς καλεί να εξερευνήσει ένα ιδιαίτερο φανταστικό κόσμο, ο οποίος είναι γεμάτος μυστικά και κινδύνους, ενώ παράλληλα καλείστε να κυνηγήσετε legendary τέρατα μόνοι σας, είτε με φίλους σας μέσω co-op, με «super» abilities.

Μάλιστα, ο χαρακτήρας που θα διαλέξετε θα μπορεί να έρθει στα μέτρα σας μέσα από το customization και τις διάφορες ικανότητές του.

Αναγεννηθείτε και ελευθερώστε την ανθρωπότητα από την καταπίεση των διεφθαρμένων θεών. Ταξιδέψτε στην ερημική αυτή Γη που είναι γεμάτη με αρχαίους κινδύνους και μυστήρια θραύσματα του παρελθόντος. Κυνηγείστε θρυλικά τέρατα χρησιμοποιώντας ισχυρά όπλα που αλλάζουν σχήμα και ικανότητες σε πανέμορφες θεαματικές μάχες.

Συγκεντρώστε την ουσία των εχθρών σας για να διαμορφώσετε το δικό σας στιλ παιχνιδιού, σφυρηλατώντας μια νέα εποχή για την ανθρωπότητα σε μια πλήρως συνεργατική ή σόλο campaign εμπειρία.

Το Atlas Fallen έρχεται το 2023 στα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer παρακάτω.