Moonbreaker: Οι developers του Subnautica ανακοίνωσαν το νέο τους παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωρίστε το Moonbreaker
24 Αυγούστου 2022 08:47
Moonbreaker: Οι developers του Subnautica ανακοίνωσαν το νέο τους παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα ανάπτυξης Unknown Worlds, η οποία είναι ευρέως γνωστή από τα παιχνίδια Subnautica ανακοίνωσε το νέο της παιχνίδι. Ο λόγος γίνεται για το Moonbreaker, το οποίο αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του Opening Night Live της Gamescom και είναι ένα strategy-επιτραπέζιο παιχνίδι με μινιατούρες που έχει άρωμα από Warhammer.

Μάλιστα, θα έχετε τη δυνατότητα να το δοκιμάσετε πολύ σύντομα, καθώς αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PC και Mac σε Early Access στις 29 Σεπτεμβρίου. Έτσι, καλείστε να συλλέξετε διάφορα πιόνια, να εμπλουτίζετε το ρόστερ σας, να βάψετε τις μινιατούρες σας όπως εσείς θέλετε και να νικήσετε μέσα από turn-based μάχες.

Και όλα τα παραπάνω γιατί όπως σας είπαμε στην αρχή πρόκειται για ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που απευθύνεται κυρίως στους λάτρεις του είδους. Αυτό σημαίνει ότι τα «πιόνια» που θα έχετε στην κατοχή σας μπορείτε να τα βάψετε με δεκάδες αποχρώσεις και τύπους πινελιών, όπως θα κάνετε και στην πραγματική ζωή.

Εάν δεν θέλετε να ζωγραφίσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρωματικούς συνδυασμούς που δημιουργήθηκαν από επαγγελματίες τους είδους. Ο κόσμος του παιχνιδιού δημιουργήθηκε μαζί με τον Brandon Sanderson, ο οποίος είχε δουλέψει στο παρελθόν στο Elden Ring.