Για λίγες ώρες ακόμα αποκτήστε δωρεάν αυτό το sci-fi horror παιχνίδι

Προλάβετε την προσφορά στο GOG για λίγα 24ωρα ακόμα
23 Αυγούστου 2022 09:27
Για λίγες ώρες ακόμα αποκτήστε δωρεάν αυτό το sci-fi horror παιχνίδι

Προλάβετε για λίγες ώρες ακόμα μια προσφορά από το ψηφιακό κατάστημα του GOG και αποκτήστε εντελώς δωρεάν ένα ιδιαίτερο sci-fi horror παιχνίδι

Ο λόγος για το STASIS το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε στην ψηφιακή συλλογή σας, εφόσον κάνετε λογαριασμό στο GOG -εάν δεν έχετε ήδη- και συμφωνήσετε να λαμβάνετε newsletters και διάφορα emails στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Με δύο απλά βήματα θα το έχετε στη συλλογή σας, όμως τρέξτε διότι η προσφορά ισχύει για λιγότερο από 52 ώρες ακόμη -μέχρι την ώρα γραφής του άρθρου. 

  • Κάντε λογαριασμό στο GOG ή login στον ήδη υπάρχον.
  • Στην κεντρική σελίδα, βρείτε το banner (φωτο) και πατήστε το κουμπί "Yes, and claim the game".

Το STASIS είναι ένα point-and-click, sci-fi παιχνίδι τρόμου με μια ιδιαίτερη ισομετρική προοπτική. Συνδυάζει μια τρομακτική ιστορία, με μια ζοφερή, κλειστοφοβική ατμόσφαιρα, αλλά και το κλασικό gameplay των adventure παιχνιδιών. Η ιστορία του έχει ως εξής: 

Στο μακρινό μέλλον, σε ένα φαινομενικά εγκαταλελειμμένο διαστημόπλοιο, ο John Maracheck ξυπνά από τη στάση. Πρέπει να ωθήσει τον εαυτό του σε νέα σωματικά και συναισθηματικά όρια και να διαλευκάνει τα μυστήρια γύρω του.

Ο Τζον πονάει τρομερά, η γυναίκα και η κόρη του αγνοούνται και ο χρόνος τελειώνει καθώς το Groomlake βυθίζεται όλο και περισσότερο μέσα στα στροβιλισμένα μπλε σύννεφα μεθανίου του Ποσειδώνα.

Κατεβάστε το STASIS πατώντας εδώ.