Τα The Game Awards επιστρέφουν με μια νέα κατηγορία

Ο Geoff Keighley ανακοίνωσε την ημερομηνία διεξαγωγής του σόου-σταθμός της gaming βιομηχανίας
22 Αυγούστου 2022 23:15
Τα The Game Awards επιστρέφουν με μια νέα κατηγορία

Τα The Game Awards έχουν γίνει ένα σόου-σταθμός πλέον για τη gaming βιομηχανία πέραν του ότι θεωρούνται και τα "gaming Oscars".

Ο Geoff Keighley μέσα από το Twitter ανακοίνωσε πως τα The Game Awards 2022 θα διεξαχθούν στις 8 Δεκεμβρίου 2022 στο Microsoft Theater του Λος Άντζελες, ενώ θα μεταδοθούν ζωντανά μέσα από διάφορες online πλατφόρμες όπως το Twitch και το YouTube. 

Η 9η τελετή απονομής των The Game Awards θα προσθέσει μια νέα κατηγορία. Αυτή είναι του "Best Adaptation" στην οποία θα βραβεύονται σειρές, ταινίες, βιβλία, κόμικ και πολλά ακόμη είδη μέσων που "θα διασκευάσουν με πιστό τρόπο το πρωτότυπο videogame υλικό τους". 

Αυτό είναι το τρίτο gaming show σε παραγωγή Keighley μαζί με το αντίπαλο δέος της Ε3, το Summer Game Fest και το "Opening Night Live" στο πλαίσιο της Gamescom. 

Τόνισε φυσικά πως και για αυτή τη χρονιά θα προσφέρει κάτι μοναδικό στο gaming κοινό, καθώς πάντοτε επιφυλάσσει εκπλήξεις, παγκόσμιες πρεμιέρες και ανακοινώσεις παιχνιδιών. Όπως πάντα μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για την κάλυψη των The Game Awards 2022 τον ερχόμενο Δεκέμβριο.