Fans του Fortnite πιστεύουν ότι ο χάρτης του παιχνιδιού έχει αναφορές στο Breaking Bad

Και πιστεύουν πως θα υπάρξει crossover
21 Αυγούστου 2022 18:54
Fans του Fortnite πιστεύουν ότι ο χάρτης του παιχνιδιού έχει αναφορές στο Breaking Bad

Οι fans του Fortnite «κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα» τις τελευταίες μέρες, καθώς αναφέρουν ότι ίσως θα υπάρξει ένα crossover του παιχνιδιού με την επιτυχημένη σειρά Breaking Bad.

Συγκεκριμένα, στο χάρτη, υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο τροχόσπιτο μέσα σε μία έρημο και όλο το «σκηνικό» εκεί πέρα, φέρνει από τη διάσημη σειρά και το εργαστήριο meth του Walter White που υποδυόταν ο Bryan Cranston. Επίσης, φαίνεται πως το τροχόσπιτο αυτό έχει παρόμοιο χρωματισμό με το Fleetwood Bounder του 1986 από τη σειρά, αλλά και το ίδιο στήσιμο έξω με την καρέκλα των χαρακτήρων από το σόου.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Επειδή έψαξαν την περιοχή οι παίκτες, μέσα στο τροχόσπιτο υπάρχουν δύο κρεβάτια, δύο καναπέδες και πολλά ψυγεία, τα οποία φαίνεται να παραπέμπουν στη… «μαγειρική» των Walter White και Jesse Pinkman.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν είναι απλώς σύμπτωση, αφού πρόσφατα η Epic Games ρωτούσε τους παίκτες μέσα από μία έρευνα, τις απόψεις τους για πιθανά crossovers και υπήρχε μία αναφορά στον Gustavo "Gus" Fring, τον χαρακτήρα του Giancarlo Esposito από το Breaking Bad και το Better Call Saul.

Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, αλλά το σενάριο αυτό παίζει ήδη μιας και το Fortnite έχει δει πολλά crossovers από επιτυχημένες σειρές και ταινίες.