Το Xbox απαντά με επίσημο βίντεο στα σχόλια "Το PlayStation είναι καλύτερο"

Ναι, καλά διαβάσατε
19 Αυγούστου 2022 21:14
Το Xbox απαντά με επίσημο βίντεο στα σχόλια "Το PlayStation είναι καλύτερο"

Σε μια αναπάντεχη κίνηση προέβη το Xbox, το οποίο μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε στο επίσημο κανάλι του στο YouTube αποφάσισε μεταξύ άλλων να απαντήσει στα σχόλια διαφόρων χρηστών πως "Το PlayStation είναι καλύτερο".

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, το βίντεο είναι χιουμοριστικού χαρακτήρα και εστιάζει στα σχόλια που αφήνουν οι ακόλουθοι του Xbox στα social media και ειδικότερα στο TikTok. Αφού, λοιπόν, πέρασε από διάφορα θέματα, όπως οι ήχοι των achievements και ορισμένα φαγητά, το Xbox δεν άφησε να περάσουν απαρατήρητα και τα χιλιάδες σχόλια που αφορούν το PlayStation και γίνονται στα δικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αφού, λοιπόν, η εκφωνήτρια διάβασε με σαρκαστικό τρόπο τα σχόλια αυτά, δήλωσε χαρακτηριστικά:

Ξέρετε, εφόσον όλοι περνάτε καλά παίζοντας βιντεοπαιχνίδια, εμείς είμαστε χαρούμενοι.

Το εν λόγω βίντεο ακολουθεί παρακάτω, ενώ να σημειωθεί πως το σχετικό απόσπασμα ξεκινά στο λεπτό 1:32.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως παρόλο που το Xbox φαίνεται να κρατά ουδέτερη στάση, αποφεύγοντας δημοσίως τα λεγόμενα ‘console wars’, παρασκηνιακά υπάρχουν έντονες εντάσεις με το PlayStation τις τελευταίες εβδομάδες, εξαιτίας της εξαγοράς της Activision Blizzard.

Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, το Διοικητικό Συμβούλιο Οικονομικής Άμυνας (CADE) της Βραζιλίας έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας διάφορα επίσημα έγγραφα, τα οποία αφορούν την διαδικασία έγκρισης της κολοσσιαίας εξαγοράς της Activision Blizzard από το Xbox. Στο πλαίσιο αυτό μάθαμε για τους ισχυρισμούς του Xbox πως το PlayStation προσπαθεί ενεργά να βάλει φρένο στην περεταίρω ανάπτυξη του Xbox Game Pass, πληρώνοντας μάλιστα developers παιχνιδιών «blocking rights» για να μην έρθουν ποτέ στη συνδρομητική υπηρεσία στο Game Pass, ενώ το PlayStation από την πλευρά του θέλει να μπλοκάρει την εξαγορά, καθώς θεωρεί πως θα βλάψει τον ανταγωνισμό.

Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να ακούσετε και στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του Framerate podcast, πατώντας εδώ.