Pro παίκτης του League of Legends θα δώσει το όνομα ενός Champion στο παιδί του

Ο Jarvan junior θα γεννηθεί τον Δεκέμβριο
18 Αυγούστου 2022 18:59
Pro παίκτης του League of Legends θα δώσει το όνομα ενός Champion στο παιδί του

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση ότι ο Chan-yong “Ambition” Kang του League of Legends, ο οποίος ήταν ο πρωταθλητής το 2017 στο World Champions, πρόκειται να αποκτήσει παιδί πολύ σύντομα.

Μάλιστα, όπως λέει ο ίδιος, η γυναίκα του περιμένει αγόρι και θα του δώσουν το όνομα ενός champion από το LoL, ο οποίος χαρακτήρας μάλιστα, του έφερε τη νίκη το 2017.

Ο Kang αποκάλυψε αυτά τα ευχάριστα νέα πριν από λίγες ημέρες στην κορεάτικη ειδησεογραφική σελίδα “Naver” και είπε στους fans του ότι το μωρό αναμένεται να γεννηθεί τον Δεκέμβριο. Και το όνομα που θα του δώσει, λοιπόν, είναι Jarvan V, μιας και ο Jarvan IV είναι ο χαρακτήρας του LoL.

Αν έχετε ασχοληθεί με το League of Legends, κατά πάσα πιθανότητα θα θυμάστε ότι ο Jarvan IV του Ambition έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία του World Champions το 2017. Σύμφωνα με το lore, ο Jarvan IV είναι ο διάδοχος του θρόνου της Demacia και ο τελευταίας επιζώντας του βασιλείου που πηγαίνει γενιές πίσω. Εκείνος μεγάλωσε και έμαθε τη σημασία του να είσαι καλός ηγεμόνας και να θυσιάζεται για το καλό του λαού.

Ο Ambition είπε ότι θέλει ο γιος του να μεγαλώσει και να παίζουν μαζί League of Legends και ίσως αν γίνει καλός σε αυτό το παιχνίδι, να παίξουν 1v1.