Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ιστορία του Saints Row

Προ των πυλών η κυκλοφορία του παιχνιδιού
17 Αυγούστου 2022 11:33
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ιστορία του Saints Row

Η Deep Silver ξεκίνησε και επίσημα την αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του άκρως αναμενόμενου Saints Row, το οποίο θα καταφθάσει σε μόλις μια εβδομάδα από τώρα στις κονσόλες και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Συνεχίζοντας, λοιπόν, δυναμικά την προώθηση του παιχνιδιού, η εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο trailer για τον τίτλο, το οποίο εστιάζει στην ιστορία του, μεταφέροντας στους ενδιαφερομένους όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το βίντεο έχει διάρκεια περίπου δύο λεπτά και σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης δεν περιλαμβάνει spoilers. Παρόλα αυτά, προσφέρει μια γεύση από τη δημιουργία των Saints, από τους αντιπάλους που θα σταθούν ως εμπόδιο, καθώς από τις εμπειρίες, τις φιλίες, τις προδοσίες, τη δράση και τη διασκέδαση που θα βιώσουν οι παίκτες στο πλαίσιο του κεντρικού campaign.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε το Story Reveal trailer του Saints Row μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το νέο Saints Row είναι πρακτικά μια επανεκκίνηση για τη σειρά, αφήνοντας πίσω τα προηγούμενα αριθμημένα κεφάλαια και μεταφέροντας τη δράση στη φανταστική πόλη Santo Ileso, που βασίζεται στις νοτιοδυτικές πολιτείες της Αμερικής. Η πόλη αυτή, λοιπόν, βρίσκεται υπό τον έλεγχο τριών εγκληματικών συμμοριών και οι παίκτες αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν μια νέα δική τους ομάδα από τα δυσαρεστημένα μέλη αυτών των συμμοριών για να πάρουν πίσω την εξουσία. Το παιχνίδι διαθέτει έναν εξαιρετικά πλούσιο character creator με αμέτρητες επιλογές, ενώ θα προσφέρει drop-in co-op με έναν δεύτερο παίκτη.

Το Saints Row αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S όσον αφορά τις κονσόλες και αποκλειστικά μέσω του Epic Games Store όσον αφορά το PC.