Το πανέμορφο Sky: Children of the Light έρχεται στο PlayStation

Και θα υποστηρίζει και cross-play με άλλες πλατφόρμες
16 Αυγούστου 2022 15:40
Το πανέμορφο Sky: Children of the Light έρχεται στο PlayStation

Η thatgamecompany μόλις ανακοίνωσε ότι θα φέρει στο PlayStation το επιτυχημένο παιχνίδι της, Sky: Children of the Light. Ο τίτλος υπάρχει από το 2019 στις iOS συσκευές, ενώ ένα χρόνο αργότερα κυκλοφόρησε στο Android και μόλις πέρυσι στο Nintendo Switch. Πλέον, ήρθε η σειρά και για τους παίκτες από το «στρατόπεδο» της Sony, αν και μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει.

Η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε τα εξής:

Στόχος μας, κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του Sky ήταν να το επεκτείνουμε, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να συγκεντρώνονται σε αυτό, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που παίζουν. Αφού κυκλοφόρησε αρχικά για τις iOS συσκευές και αργότερα για τα Android και Nintendo Switch, το επόμενο port είναι για το PlayStation. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε το “circle of light” ακόμη περισσότερο.

Το Sky επιτρέπει στους παίκτες να περιηγηθούν ελεύθερα και να εξερευνήσουν έναν κόσμο γεμάτο παράξενα και μυθικά βασίλεια και ωθεί τους παίκτες να επικοινωνήσουν μεταξύ τους μοιράζοντας δώρα και νέες ικανότητες ώστε να φέρουν εις πέρας αυτό το δύσκολο, αλλά παράλληλα μαγικό ταξίδι.

Τέλος, το παιχνίδι θα υποστηρίζει και εδώ κανονικά το cross-play, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορείτε να παίξετε παρέα με άλλους παίκτες, ανεξαρτήτως πλατφόρμας.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα γίνει διαθέσιμο το παιχνίδι στο PlayStation, αλλά η ομάδα ανάπτυξης υποσχέθηκε να πει περισσότερα μελλοντικά. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.