Δείτε έναν από τους καινούργιους χάρτες του Call of Duty: Modern Warfare II (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το φετινό κεφάλαιο
14 Αυγούστου 2022 17:56
Δείτε έναν από τους καινούργιους χάρτες του Call of Duty: Modern Warfare II (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Activision έχει υποσχεθεί πως στο πλαίσιο του Call of Duty: Next που θα διεξαχθεί στις 15 Σεπτεμβρίου θα μάθουμε τα πάντα για το Call of Duty: Modern Warfare II, ωστόσο φαίνεται πως είναι ανυπόμονη και έτσι νέες πληροφορίες ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι δημιουργοί του παιχνιδιού στην Infinity Ward αποκάλυψαν έναν από τους καινούργιους multiplayer χάρτες. Ο λόγος γίνεται για τον 'Farm 18', ο οποίος είναι εμπνευσμένος από τον 'Shoot House' του προηγούμενου Modern Warfare από το 2019.

Συγκεκριμένα, στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκε ένα σύντομο βίντεο, το οποίο εξηγεί πως σχεδιάστηκε ο εν λόγω χάρτης και τι ήθελαν να πετύχουν οι developers, περιλαμβάνοντας μερικά behind the scenes πλάνα, αλλά και gameplay στιγμιότυπα.

Μπορείτε να δείτε τον Farm 18 χάρτη του παιχνιδιού μέσα από τον player που ακολουθεί, ενώ παρακάτω θα βρείτε και άλλες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το νέο κεφάλαιο της σειράς.

Οι beta εκδόσεις του του Call of Duty: Modern Warfare II

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, οι fans θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το παιχνίδι πριν την τελική του κυκλοφορία. Συγκεκριμένα, θα υπάρξουν τρείς beta, με την κάθε μία να χωρίζεται ανά πλατφόρμα. Οι κάτοχοι των PlayStation θα είναι αυτοί που θα παίξουν πρώτοι, μέσα από την early access beta που θα διεξαχθεί στις 16-17 Σεπτεμβρίου για τα PS4 και PS5 και για όσους έχουν προ-παραγγείλει το παιχνίδι. Έπειτα, η open beta των PlayStation κονσολών θα "τρέξει" από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθεί η Crossplay Beta του Modern Warfare 2 όπου οι πλατφόρμες ανοίγουν και μπαίνουν στο παιχνίδι και οι Xbox και PC gamers. Οι κάτοχοι early access θα παίξουν από τις 22-23 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 24-26 Σεπτεμβρίου η beta θα είναι ανοιχτή για όλους τους παίκτες και όλες τις πλατφόρμες.

Ο τεχνικός τομέας του Call of Duty: Modern Warfare II

Από την αρχική κιόλας ανακοίνωση, γνωρίζουμε πως ο τεχνικός τομέας έχει βελτιωθεί σημαντικά, χρησιμοποιώντας ως βάση τη νέα μηχανή γραφικών που συστήθηκε στο Call of Duty franchise με το Modern Warfare (2019). H Infinity Ward είχε αναφέρει ότι το Modern Warfare II θα είναι το πιο ανεπτυγμένο τεχνολογικά παιχνίδι της σειράς μέχρι σήμερα, με εκπληκτικά ρεαλιστικό ήχο, φωτισμούς και γραφικά.

Για να το πετύχει αυτό, η ομάδα ανέπτυξε ένα νέο physical-based σύστημα υλικών με τελευταίας γενιάς photogrammetry τεχνολογία, ένα hybrid tile-based streaming σύστημα, PBR decal rendering για τα textures, world volumetric φωτισμό και ένα προηγμένο GPU geometry pipeline. Συγχρόνως, η απεικόνιση θα είναι κοφτερή σε 4K ανάλυση με HDR, ενώ σημειώνεται πως χάρη στην καινούργια προηγμένη ΑΙ, τόσο εχθροί όσο και σύμμαχοι στα campaign και Special Ops modes θα αντιδρούν και θα πολεμούν σαν κανονικοί operators, δίνοντας περισσότερη πιστότητα στο "τεράστιο κινηματογραφικό" campaign του.

Η ημερομηνία και οι πλατφόρμες κυκλοφορίας του Call of Duty: Modern Warfare II

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Call of Duty: Modern Warfare II είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου του 2022, για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Μάλιστα, η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέρα από το Battle.net θα έρθει μετά από πολλά χρόνια απουσίας του franchise και στο Steam.

Τέλος, αργότερα μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει και το ολοκαίνουργιο Call of Duty: Warzone 2.0 στις ίδιες πλατφόρμες.