ΝΒΑ 2Κ23: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο Jordan Challenge mode

Με το οποίο θα ξαναζήσετε μαγικές στιγμές του MJ
14 Αυγούστου 2022 14:31
ΝΒΑ 2Κ23: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο Jordan Challenge mode

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το φετινό NBA 2K23 θα τιμήσει ίσως τον πιο αναγνωρίσιμο παίκτη που φορούσε τον αριθμό 23 στην φανέλα του, τον Michael Jordan των Σικάγο Μπουλς, ο οποίος θα βρίσκεται στα εξώφυλλα των Michael Jordan Edition και Championship Edition.

Ωστόσο, η ομάδα ανάπτυξης δε θα σταθεί μόνο εκεί. Συγκεκριμένα, από την αρχική ανακοίνωση γνωρίζαμε πως στο NBA 2K23 θα επιστρέψει και το The Jordan Challenge. Αυτό το ειδικό mode θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να βιώσουν ξανά 15 εμβληματικές στιγμές από την καριέρα του θρυλικού αθλητή. Οι δέκα από αυτές τις προκλήσεις προέρχονται από το NBA 2K11, έχοντας δημιουργηθεί εκ νέου, ενώ το mode θα είναι εμπλουτισμένο και με πέντε ολοκαίνουργιες στιγμές.

Παράλληλα, το Jordan Challenge θα περιλαμβάνει και παρασκηνιακό υλικό, όπως συνεντεύξεις με συμπαίκτες και αντιπάλους του MJ. Για να πάρετε μια γεύση, η ομάδα έδωσε τώρα στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο βίντεο για το παιχνίδι, το οποίο αφορά αποκλειστικά το εν λόγω mode, παρουσιάζοντας όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Για την ιστορία, αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που ο Jordan θα βρεθεί σε εξώφυλλο παιχνιδιού της σειράς, αφού το ίδιο είχε συμβεί και με τα NBA 2K11, NBA 2K12 και NBA 2K16.

To ΝΒΑ 2K23 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου του 2022 για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Να σημειωθεί πως την απλή έκδοση θα κοσμεί ο Devin Booker των Phoenix Suns.