Ο Red Hood ρίχνει τρελό ξύλο στο Gotham Knights (BINTEO)

Αποκαλύπτεται πλήρως και ο 4ος χαρακτήρας του παιχνιδιού
10 Αυγούστου 2022 18:49
Ο Red Hood ρίχνει τρελό ξύλο στο Gotham Knights (BINTEO)

Μετά από τα gameplay των Nightwing, Batgirl και Robin, η Warner Bros. έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer από το Gotham Knights. Σε αυτό, θα πάρετε μία μικρή γεύση από τον 4ο χαρακτήρα του παιχνιδιού, τον Jason Todd AKA Red Hood.

Στο Gotham Knights, ο Red Hood χρησιμοποιεί διάφορους μεθόδους μέσα στη μάχη για να προστατεύσει το Gotham City στον απόηχο του θανάτου του Batman και περιγράφεται ως ένας εξαιρετικά εκπαιδευμένος σκοπευτής και επιδέξιος μαχητής για μάχες σώμα με σώμα, που έχει φτάσει στο απόγειο της ανθρώπινης δύναμης.

Σύμφωνα με τον creative director, Patrick Redding, το παιχνίδι δεν πρόκειται να σας αναγκάσει να ξεκινήσετε με “αδύναμους” παίκτες, όπως ένα παραδοσιακό RPG. Και αυτό γιατί ο κάθε χαρακτήρας έχει ουσιαστική εμπειρία πάνω στις μάχες και αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να εξοντώσει καθένα κακοποιό που θα βρεθεί στο δρόμο του.

Το Gotham Knights αναπτύσσεται από τη Warner Bros Games Montréal, η οποία στο παρελθόν μάς είχε χαρίσει το Batman: Arkham Origins. Πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι στο σύμπαν του Batman, στο οποίο αυτή τη φορά δεν αναλαμβάνουμε τον έλεγχο του Bruce Wayne, αλλά των συμμάχων του Nightwing, Batgirl, Robin και Red Hood. Μάλιστα, ο τίτλος έχει αναπτυχθεί με το co-op κατά νου και θα σας επιτρέπει να καθαρίσετε με παρέα την Gotham City.

Tο Gotham Knights αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα PS5 και τα Xbox Series X | S στις 25 Οκτωβρίου του 2022. Οι εκδόσεις των PS4 και Xbox One εν τέλει ακυρώθηκαν. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.