Σχεδόν κανείς δεν έχει δοκιμάσει τα παιχνίδια του Netflix – Νέα αναφορά

Το 99% των χρηστών δεν παίζουν παιχνίδια στην υπηρεσία
09 Αυγούστου 2022 12:24
Σχεδόν κανείς δεν έχει δοκιμάσει τα παιχνίδια του Netflix – Νέα αναφορά

Πριν μερικούς μήνες, το Netflix πρόσθεσε στην πλατφόρμα του μία νέα κατηγορία που αφορά τα videogames. Η streaming υπηρεσία γλυκοκοιτάζει την gaming βιομηχανία εδώ και καιρό και πλέον οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να παίξουν διάφορα παιχνίδια από τη συσκευή τους, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Ωστόσο, σύμφωνα με στοιχεία που έλαβε το CNBC από την ομάδα παρακολούθησης εφαρμογών, Apptopia σχεδόν κανείς από τους συνδρομητές του Netflix δεν παίζει παιχνίδια. Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία το 1 τοις εκατό των συνδρομητών παίζουν παιχνίδια σε καθημερινή βάση. Δηλαδή, μόλις 1,7 εκατομμύρια χρήστες τη μέρα, από τους 221 εκατομμύρια συνολικούς συνδρομητές του Netflix παγκοσμίως.

Όπως λέει το Apptopia, τα παιχνίδια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην πλατφόρμα έχουν κατέβει περίπου 23,3 εκατομμύρια φορές, από τότε που το Netflix εισήγαγε την “Games” κατηγορία, από τον Νοέμβριο του 2021. Το Netflix έκανε ντεμπούτο στα games με πέντε παιχνίδια, αλλά η συλλογή έχει επεκταθεί από τότε με τίτλους όπως το Hextech Maymen, Into the Breach, Stranger Things και άλλους.

Να σας υπενθυμίσουμε πως στο Netflix θα έρθουν και άλλα παιχνίδια μελλοντικά, όπως το The Queen’s Gambit, το οποίο θα είναι φυσικά βασισμένο πάνω στη δημοφιλή σειρά.

Το Netflix θέλει να διπλασιάσει τη λίστα του με 50 συνολικούς τίτλους μέχρι το τέλος του 2022 και έχει αποκτήσει τρία indie στούντιο για να το βοηθήσει να πετύχει αυτόν τον στόχο.