Call of Duty: Έρχεται ειδικό event για το multiplayer του Modern Warfare II και του Warzone 2

Μια ειδική παρουσίαση με τίτλο "Call of Duty: Next" ετοιμάζει η Activision
08 Αυγούστου 2022 15:19
Call of Duty: Έρχεται ειδικό event για το multiplayer του Modern Warfare II και του Warzone 2

Η Activision ανακοίνωσε πως σε περίπου ένα μήνα από σήμερα θα διεξάγει ένα ειδικό event αποκλειστικά αφιερωμένο στο "άμεσο μέλλον" του franchise του Call of Duty

Πιο συγκεκριμένα το event θα ονομάζεται Call of Duty: Next και θα διεξαχθεί στις 15 Σεπτεμβρίου. Μέσα από αυτό θα πάρουμε μια πρώτη και ολοκληρωμένη ματιά στο Multiplayer του επερχόμενου Call of Duty: Modern Warfare 2, το οποίο αναπτύσσει η Infinity Ward. 

Υπόσχεται να δούμε live gameplay και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και βελτιώσεις για το Multiplayer του, καθώς και ότι αφορά το Warzone 2 αλλά και την πολυαναμενόμενη mobile έκδοση του Call of Duty: Warzone (Project Aurora). 

Ίσως σε αυτό το ειδικό event να μάθουμε εάν ισχύουν οι φήμες πως το Call of Duty franchise θα "ξεκουραστεί" εντός του 2023 και δε θα κυκλοφορήσει νέο μεγάλο κεφάλαιο. 

Δείτε το πρώτο campaign demo gameplay του Modern Warfare II πατώντας εδώ

Το Call of Duty: Modern Warfare II θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου 2022,  στα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC (Battle.net και Steam). Αργότερα μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει το Call of Duty: Warzone 2.0 στις ίδιες πλατφόρμες.