Ναι, το Beyond Good & Evil 2 είναι ζωντανό ακόμα και το μάθαμε με πλάγιο τρόπο

Αναπτύσσεται εδώ και 14 χρόνια και τώρα απέκτησε νέα σεναριογράφο
05 Αυγούστου 2022 20:38
Ναι, το Beyond Good & Evil 2 είναι ζωντανό ακόμα και το μάθαμε με πλάγιο τρόπο

Το Beyond Good & Evil 2 μπορεί να αναπτύσσεται εδώ και 14 χρόνια και μετά από ένα ολικό "makeover" μαθαίνουμε πως είναι ακόμη ζωντανό, παρά το γεγονός πως η Ubisoft δεν έχει δεσμευτεί ότι θα είναι έτοιμο μέχρι το 2024. 

Από το 2019 συγκεκριμένα έχουμε να δούμε κάποια ορατή πρόοδο στο παιχνίδι ύστερα από μια σειρά ειδικά αφιερωμένων livestreams της Ubisoft για το πολυαναμενόμενο και φιλόδοξο sequel της Ubisoft. Τώρα, μαθαίνουμε πως απέκτησε νέα σεναριογράφο στο πρόσωπο της Sarah Arellano, η οποία αναλαμβάνει το ρόλο της επικεφαλής του σεναρίου του τίτλου.

Στο παρελθόν η Arellano είχε εργαστεί στη Blizzard και το World of Warcraft, στη Volition και το Saints Row, αλλά και στο Vainglory, το MOBA της Super Evil Megacorp. 

Από την πλευρά της η Ubisoft, ύστερα από αίτημα του PC Gamer, εξέδωσε μια λιτή ανακοίνωση λέγοντας ότι: Είμαστε χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την Sarah ως μια από τις νεότερες προσθήκες μας στο Beyond Good & Evil 2. Η ομάδα ανάπτυξης εργάζεται σκληρά για να φέρει εις πέρας την υπόσχεση που έδωσε στην κοινότητα.

Βέβαια, το τι σημαίνει αυτό για την πρόοδο της ανάπτυξης του Beyond Good & Evil 2, μόνο η Ubisoft το γνωρίζει προς το παρόν.