Streamer τερμάτισε το δυσκολότερο παιχνίδι όλων και κέρδισε έπαθλο $20.000

Το απίθανο επίτευγμα κατέγραψε ο "Jervalin"
04 Αυγούστου 2022 15:09
Streamer τερμάτισε το δυσκολότερο παιχνίδι όλων και κέρδισε έπαθλο $20.000

Από τον Ιούνιο το challenge που είχε θέσει ο πασίγνωστος YouTuber "penguinz0" φαινόταν απροσπέλαστο. Κανένας δεν μπορούσε να τερματίσει ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια εκεί έξω που είναι το Halo 2 σε LASO, δηλαδή με όλα τα Skulls ενεργοποιημένα -εκτός του Envy. 

Φαινόταν τόσο απροσπέλαστο που στα τέλη Ιουλίου αποφάσισε να ανεβάσει το έπαθλο από τα 5.000 δολάρια στα $20.000 δολάρια για να δελεάσει όλο και περισσότερους speedrunners και gamers που θα επιδιώξουν αυτόν τον άθλο.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, τα skulls είναι gameplay modifiers στα Halo που κάνουν για παράδειγμα την AI πιο παρατηρητική, με περισσότερο health και περισσότερες χειροβομβίδες, μειώνουν τα διαθέσιμα πυρομαχικά για τους παίκτες ή αλλάζουν τις ιδιότητες των ασπίδων του Master Chief, κ.α. Ήταν μια πρόκληση που από το 2004 μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει καταφέρει χωρίς να χάσει ούτε μια φορά ή τουλάχιστον δεν υπάρχουν βίντεο αποδείξεις πως κάτι τέτοιο έχει όντως συμβεί. 

Όλα αυτά μέχρι σήμερα, καθώς ο streamer γνωστός ως Jervalin κατάφερε το...αδύνατο και τερμάτισε το Halo 2 σε LASO. O βετεράνος παίκτης των Halo κατάφερε να βγάλει το Campaign του σε Legendary, με όλα τα Skulls και φυσικά χωρίς να πεθάνει ούτε μια φορά. 

Το όλο εγχείρημα του πήρε περίπου 6.30 ώρες και προς το παρόν είναι ο πρώτος gamer στην καταγεγραμμένη ιστορία που το κατάφερε. 

Για να δείτε το επίτευγμά του σε βίντεο πατήστε εδώ