Μάθαμε πότε θα αποκαλυφθούν νεότερα για το COD: Modern Warfare 2

Προ των πυλών η επόμενη παρουσίαση της Activision
03 Αυγούστου 2022 17:15
Μάθαμε πότε θα αποκαλυφθούν νεότερα για το COD: Modern Warfare 2

Μέχρι στιγμής έχουμε δει και έχουμε ακούσει αρκετά για το κινηματογραφικό campaign που αναμένεται να προσφέρει το άκρως αναμενόμενο Call of Duty: Modern Warfare II, το οποίο μεταξύ άλλων θα μεταφέρει τους παίκτες για έφοδο σε ένα τάνκερ, μέσα από την αποστολή "Dark Water" που παρουσιάστηκε πρόσφατα.

Ωστόσο, η Activision και η Infinity Ward δεν έχουν μοιραστεί πολλές λεπτομέρειες για το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού. Όπως φαίνεται αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα. Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του τουρνουά Call of Duty League Championship στο Twitter έγινε γνωστό πως στη ζωντανή μετάδοση που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Αυγούστου θα μάθουμε περισσότερα σχετικά με το νέο κεφάλαιο της σειράς.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του event, η Activision θα μοιράζει και κωδικούς για τη multiplayer beta. Έτσι αν και δε διευκρινίζεται τι ακριβώς σκοπεύει να αποκαλύψει η ομάδα ανάπτυξης, το πιθανότερο είναι πως έχουμε να κάνουμε με πληροφορίες για το multiplayer.

Σύντομα, λοιπόν, και αυτή η πτυχή του shooter τίτλο θα δει τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο τεχνικός τομέας του Call of Duty: Modern Warfare II

Από την αρχική κιόλας ανακοίνωση, γνωρίζουμε πως ο τεχνικός τομέας έχει βελτιωθεί σημαντικά, χρησιμοποιώντας ως βάση τη νέα μηχανή γραφικών που συστήθηκε στο Call of Duty franchise με το Modern Warfare (2019). H Infinity Ward είχε αναφέρει ότι το Modern Warfare II θα είναι το πιο ανεπτυγμένο τεχνολογικά παιχνίδι της σειράς μέχρι σήμερα, με εκπληκτικά ρεαλιστικό ήχο, φωτισμούς και γραφικά.

Για να το πετύχει αυτό, η ομάδα ανέπτυξε ένα νέο physical-based σύστημα υλικών με τελευταίας γενιάς photogrammetry τεχνολογία, ένα hybrid tile-based streaming σύστημα, PBR decal rendering για τα textures, world volumetric φωτισμό και ένα προηγμένο GPU geometry pipeline. Συγχρόνως, η απεικόνιση θα είναι κοφτερή σε 4K ανάλυση με HDR, ενώ σημειώνεται πως χάρη στην καινούργια προηγμένη ΑΙ, τόσο εχθροί όσο και σύμμαχοι στα campaign και Special Ops modes θα αντιδρούν και θα πολεμούν σαν κανονικοί operators, δίνοντας περισσότερη πιστότητα στο "τεράστιο κινηματογραφικό" campaign του.

Η ημερομηνία και οι πλατφόρμες κυκλοφορίας του Call of Duty: Modern Warfare II

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Call of Duty: Modern Warfare II είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου του 2022, για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Μάλιστα, η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέρα από το Battle.net θα έρθει μετά από πολλά χρόνια απουσίας του franchise και στο Steam.

Τέλος, αργότερα μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει και το ολοκαίνουργιο Call of Duty: Warzone 2.0 στις ίδιες πλατφόρμες.