Το απίστευτο glitch του GTA Online που “μετατρέπει” τους χαρακτήρες σε…σβούρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συμβαίνουν και αυτά στο GTA
02 Αυγούστου 2022 10:39
Το απίστευτο glitch του GTA Online που “μετατρέπει” τους χαρακτήρες σε…σβούρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από την κυκλοφορία του GTA Online και η Rockstar Games εμπλουτίζει συνεχώς τον online τίτλο με νέο περιεχόμενο και updates. Παρά τα διάφορα προβλήματα που είχε κατά καιρούς και διορθώθηκαν στη συνέχεια με διάφορα patch, οι παίκτες φαίνεται πως βρήκαν τώρα ένα νέο glitch, το οποίο αναμφίβολα είναι…διασκεδαστικό.

Το νέο GTA Online glitch δημοσιεύτηκε από τον BonBaffle στο Reddit, ο οποίος αναφέρει ότι όποιος προσπαθήσει να κάνει slide από το καπό ενός Remus αυτοκινήτου, ο χαρακτήρας θα αρχίσει να κάνει στροφές πολύ γρήγορα, λες και είναι «σβούρα». Μάλιστα, αυτό συμβαίνει κάθε φορά που θα προσπαθήσετε να κάνετε slide και δεν είναι μόνο ο BonBaffle που το λέει αυτό, καθώς το επιβεβαίωσαν και άλλοι παίκτες.

Δείτε το βίντεο παρακάτω και θα καταλάβετε:

Ο BonBaffle κάνει slide σε αυτό το αυτοκίνητο πολλές φορές -όπου και συμβαίνει το glitch- με αποτέλεσμα αυτό να μην ήταν κάτι τυχαίο που απλά του συνέβη. Πολλοί παίκτες παρομοίασαν το glitch με τα θρυλικά Beyblades, ενώ άλλοι με το εμβληματικό spin kick του Ryu στο Street Fighter.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα διορθωθεί αυτό το patch. Πάντως, το παραπάνω βίντεο είναι αρκετά διασκεδαστικό.