FIFA 23: Νέο gameplay βίντεο με τα νέα χαρακτηριστικά του Career Mode

Λεπτομερής ματιά στο πώς αλλάζει η ψηφιακή προπονητική εμπειρία
02 Αυγούστου 2022 07:20
FIFA 23: Νέο gameplay βίντεο με τα νέα χαρακτηριστικά του Career Mode

Οι επίδοξοι ψηφιακοί «Γκουαρδιόλα», «Κλοπ» και «Αντσελότι» την προσοχή σας καθώς η ΕΑ Sports κυκλοφόρησε ένα νέο gameplay βίντεο για το FIFA 23, το οποίο είναι αφιερωμένο στο Career Mode.

Το λατρεμένο από πολλούς παίκτες mode του FIFA επιστρέφει αρκετά ανανεωμένο και με πολλές βελτιώσεις, εκτός από το γεγονός ότι θα καλύπτει μια πλειάδα πρωταθλημάτων και διοργανώσεων όπως τα UEFA Champions League, UEFA Europa League, Copa Libertadores, Premier League, Bundesliga, και LaLiga Santander.

Ίσως το μεγαλύτερο highlight των αλλαγών είναι πως το FIFA 23 στο Career Mode ενσωματώνει τα "Playable Highlights". Όπως υποδηλώνει και το όνομά του είναι η λειτουργεία που αφήνει τη CPU να παίζει για εσάς και αντί να ολοκληρώνει το ματς βάσει των στατιστικών της κάθε ομάδας, σας δίνει δυνατότητα να παίζετε τις στιγμές που πρόκειται να αλλάξουν την έκβαση του αγώνα. Ειδικά για όσους ρισκάρε και πατάτε το skip είναι η μια πολυπόθητη λύση.

Δείτε το Career Mode trailer του FIFA 23:

Στο FIFA 23 θα μπορείτε να μπείτε στα παπούτσια μερικών εκ των μεγαλύτερων προπονητών του κόσμου, όπως τους Γιούργκεν Κλοπ, Πεπ Γκουαρδιόλα, Αντόνιο Κόντε, Τόμας Τούχελ, Πάτρικ Βιεϊρά και Στίβεν Τζέραρντ.

Υπόσχεται επίσης ένα εντελώς αλλαγμένο μενού που θα δίνει καλύτερη και ταχύτερη πρόσβαση σε αυτά που μετράνε στους ψηφιακούς μάνατζερ. 

Το FIFA 23 θα κυκλοφορήσει για τα PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, Stadia και Nintendo Switch στις 30 Σεπτεμβρίου 2022