Το survival παιχνίδι Serum έχει το κάτι διαφορετικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει
26 Ιουλίου 2022 23:16
Το survival παιχνίδι Serum έχει το κάτι διαφορετικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα ανάπτυξης Game Island ανακοίνωσε ένα νέο first-person survival παιχνίδι για το PC, το οποίο ακούει στο όνομα Serum. Μιας και μιλάμε για ένα καθαρό τίτλο επιβίωσης, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε craft, να κυνηγήσετε και να προσπαθήσετε να μείνετε ζωντανοί σε ένα τεράστιο δάσος, που έχει μολυνθεί από έναν ιό.

Το στούντιο λέει ότι θα υπάρχουν διάφορες ασφαλείς ζώνες και καταφύγια, στα οποία θα μπορείτε να δημιουργήσετε όπλα και παγίδες, έτσι ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα για όλους τους κινδύνους και την άγρια φύση. Εκτός από όλα αυτά, όμως, θα πρέπει να έχετε το νου σας, καθώς το δάσος είναι γεμάτο με μεταλλαγμένα ζώα.

Υπάρχει ένας ορός στο παιχνίδι που θα πρέπει να λαμβάνετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα έτσι ώστε να μείνετε ζωντανοί, αλλά μόλις μπει στον οργανισμό του παίκτη, τον αλλάζει σωματικά και ψυχικά. Κάθε ζωντανό πλάσμα σε αυτό το δάσος είναι μία «πηγή» του ορού, οπότε για να τον συλλέξετε θα πρέπει να κάνετε harvest από αυτά, αλλά και από άλλες οντότητες.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το Serum, αλλά αυτό που μάθαμε είναι ότι θα το βρείτε στο Steam. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

 

Tags: