Η Juventus επιστρέφει στο FIFA μετά από χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα ήταν αποκλειστική στο eFootball εδώ και μερικά χρόνια
26 Ιουλίου 2022 08:27
Η Juventus επιστρέφει στο FIFA μετά από χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η EA ανακοίνωσε ότι η Juventus επιστρέφει μετά από χρόνια στο δικό της «ποδοσφαιράκι» και αυτό σημαίνει ότι βρίσκεται κανονικά στο FIFA 23. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η Konami είχε τα αποκλειστικά δικαιώματα της ομάδας, από το eFootball 2020. Αυτό το deal είχε ως αποτέλεσμα να μη δούμε επίσημα την ομάδα στα FIFA 20, FIFA 21 και FIFA 22, μιας και εμφανίστηκε ως “Piemonte Calcio”.

Η EA αποκάλυψε την αποκλειστική πολυετή συνεργασία με την Juventus πριν από μερικές ώρες και θα επιστρέψει κανονικά στο FIFA 23 τον Σεπτέμβριο. Αυτό σημαίνει ότι δε θα υπάρχει πλέον η Piemonte Calcio και η “Juve” θα έχει κανονικά το όνομά της, το kit, το λογότυπό της, καθώς και το στάδιο Allianz. Ο Claudio Marchisio θα προστεθεί στο παιχνίδι ως FUT Hero και ο νυν παίκτης της ομάδας Dušan Vlahović θα είναι o ambassador του παιχνιδιού.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιβεβαιώνουμε τη βαθιά δέσμευσή μας στο ιταλικό ποδόσφαιρο μέσω αυτής της αποκλειστικής συνεργασίας με τη Γιουβέντους – David Jackson (EA Sports).

Αυτός ο εκπληκτικός σύλλογος σημαίνει τόσα πολλά για εμάς και τους οπαδούς μας και αυτό το deal θα επιτρέψει στην EA SPORTS να συνεχίσει να προσφέρει τις πιο αυθεντικές και ολοκληρωμένες διαδραστικές εμπειρίες στο FIFA 23, αλλά και μελλοντικά.

Αυτές οι δηλώσεις από την EA σημαίνουν πως η Juventus θα βρίσκεται κανονικά και στο EA Sports FC, το νέο ποδοσφαιράκι της εταιρίας, μιας και το FIFA 23 θα είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα δούμε από εκείνη. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η EA και η FIFA θα ακολουθήσουν του χρόνου ξεχωριστούς δρόμους.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε τι θα γίνει με την Juventus, την Konami και το eFootball.