Ο Spider-Man αποκαλύπτεται πλήρως στα νέα gameplay πλάνα του Marvel’s Midnight Suns

Τον Οκτώβριο η κυκλοφορία του τίτλου
25 Ιουλίου 2022 17:57
Ο Spider-Man αποκαλύπτεται πλήρως στα νέα gameplay πλάνα του Marvel’s Midnight Suns

Η Firaxis Games και η 2K Games έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο gameplay trailer από το παιχνίδι Marvel’s Midnight Suns. Πρόκειται για το νέο βίντεο, στο οποίο παίρνουμε μια καλύτερη γεύση από τον Spider-Man, καθώς και πως θα κινείται εκείνος μέσα στη μάχη του παιχνιδιού.

Επιπροσθέτως, οι developers μάς παρουσιάζουν και μερικές από τις ικανότητες του ήρωα της Marvel, το στιλ που θα έχει, καθώς και τις τακτικές που θα μπορεί να ακολουθήσει.

Λίγα λόγια για το Marvel’s Midnight Suns:

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμης σας, στο Marvel’s Midnight Suns οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Hunter. Πρόκειται για τον πρώτο customizable ήρωα στο σύμπαν της Marvel, ο οποίος επέστρεψε στη ζωή έπειτα από έναν αιώνιο ύπνο, για να αναλάβει την ηγεσία των Midnight Suns. Πρόκειται για μια ομάδα με λατρεμένους ήρωες από τους Avengers, τους X-Men, τους Runaways κ.α. Οι Midnight Suns, λοιπόν, αναγκάζονται να ενωθούν για να αντιμετωπίσουν την Lilith, την μητέρα των δαιμόνων, αλλά και του Hunter.

Όσον αφορά τώρα το gameplay, το Marvel’s Midnight Suns υπόσχεται ένα ευχάριστο, βαθύ και άκρως customizable σύστημα μάχης, το οποίο ανταμείβει την έξυπνη σκέψη. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μέχρι τρεις ήρωες για να πάρουν μαζί τους σε κάθε μάχη και οι δυνάμεις τους αντιπροσωπεύονται από κάρτες. Κάθε χαρακτήρας, συμπεριλαμβανομένου και του Hunter, έχει ένα μοναδικό σετ καρτών, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί για να φέρει ο παίκτης στα μέτρα του και το playstyle του τον κάθε ήρωα. Πέρα από τις κάρτες όμως, οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τα περιβάλλοντα που γίνονται οι μάχες με διάφορους τρόπους, για να φτάσουν πάντα στη νίκη.

Μετά την ολοκλήρωση των αποστολών, οι παίκτες επιστρέφουν στο Abbey, οπού μπορούν να αναπτύξουν τις σχέσεις τους και να δυναμώσουν τους δεσμούς του με μερικούς από τους πιο αγαπημένους ήρωες του Marvel σύμπαντος, όπως οι Iron Man, Wolverine, Captain Marvel κ.α. Στην πράξη το παιχνίδι θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τα XCOM, τα οποία αναπτύσσει εξάλλου η ίδια ομάδα ανάπτυξης.

Το Marvel’s Midnight Suns έχει ως παράθυρο κυκλοφορίας το 2022 και θα κυκλοφορήσει για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC. Παρακολουθήστε τα νέα πλάνα παρακάτω.