Lebron James και Rick & Morty θα μοιράσουν ξύλο στο MultiVersus (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντυπωσιάζει το ρόστερ του τύπου-Smash τίτλου
23 Ιουλίου 2022 17:33
Lebron James και Rick & Morty θα μοιράσουν ξύλο στο MultiVersus (ΒΙΝΤΕΟ)

Το MultiVersus, το επερχόμενο platform fighter της Warner Bros. που θυμίζει Smash, ζητώντας από τους παίκτες να ρίξουν όλους τους αντιπάλους τους εκτός πίστας, ανακοινώθηκε πως θα αποκτήσει τρεις ακόμη πασίγνωστους χαρακτήρες.

Συγκεκριμένα, πλάι στον Batman, τον Bugs Bunny, τον Shaggy και την Wonder Woman, έρχονται να σταθούν οι Lebron James και Rick & Morty. Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο θρύλος του NBA θα περιλαμβάνεται στο ροστερ από την πρώτη μέρα, ενώ ο Morty θα καταφθάσει με το ξεκίνημα της 1ης σεζόν τον Αύγουστο. Με τη σειρά του, ο Rick θα έρθει και αυτός κατά τη διάρκεια της 1ης σεζόν, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται ακόμη το πότε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των δημιουργών, ο Lebron θα είναι ο απόλυτος συμπαίκτης, μιας και μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε στυλ παιχνιδιού, έχοντας διάφορες ασυναγώνιστες μπασκετικές κινήσεις, από καρφώματα και alley-oops μέχρι assists και πολλά άλλα. Από την άλλη, ο Rick Sanchez θα χρησιμοποιεί το portal gun του από την τηλεοπτική σειρά και θα μπορεί να καλέσει τον Meeseeks για να παλέψει εκ μέρους του, ενώ ο Morty θα έχει ένα σύνολο δεξιοτήτων με έμφαση στα projectiles και τα counters.

Ακολουθεί το οπτικοακουστικό υλικό που συνόδευσε την ανακοίνωση, καθώς και ένα ακόμη gameplay trailer που είδε τα φώτα της δημοσιότητας.

Το MultiVersus αναμένεται να κυκλοφορήσει ως free to play τίτλος αργότερα μέσα στο 2022 για τα PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S και PC. Η open beta του, η οποία θα αποτελέσει κάτι σαν soft launch, θα γίνει διαθέσιμη στις 26 Ιουλίου.