Το νέο update του GTA Online ανεβάζει τις τιμές της βενζίνης και φέρνει το χάος (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες!
22 Ιουλίου 2022 13:19
Το νέο update του GTA Online ανεβάζει τις τιμές της βενζίνης και φέρνει το χάος (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από αρκετά teasers, η Rockstar Games αποκάλυψε επιτέλους το νέο -τεράστιο- update για το Grand Theft Auto Online, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουλίου. Με την ονομασία “Criminal Enterprises”, το νέο δωρεάν update του παιχνιδιού, φέρνει μεγάλες quality of life παραμετροποιήσεις, βελτιώσεις και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, το trailer μάς δίνει να καταλάβουμε ότι η Rockstar έδωσε έμφαση στις τιμές της βενζίνης, στον έντονο καύσωνα και στις ραγδαίες τιμές του φυσικού αερίου που θα κάνουν τη ζωή των ανθρώπων του GTA Online δυσκολότερη. Φυσικά, όπως είναι λογικό, το νέο update θα φέρει μαζί του και ένα νέο story mode κεφάλαιο γι’ αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν.

Η οικονομία του Νότιου San Andreas βρίσκεται σε κρίση. Οι τιμές του φυσικού αερίου έχουν εκτοξευθεί στα υψηλότερα επίπεδά τους εδώ και δεκαετίες, οι αλυσίδες εφοδιασμού λιανικής βρίσκονται σε αναταραχή και, για να το ολοκληρώσουμε, ένα άγριο κύμα καύσωνα καταλαμβάνει το κράτος.

Executives, Bikers, ιδιοκτήτες νυχτερινών κλαμπ και Gunrunners αξιοποιούν στο έπακρο τις χαοτικές συνθήκες. Εν τω μεταξύ, η ξαφνική άνοδος στις αντλίες έχει τραβήξει την προσοχή της IAA, η οποία υποπτεύεται ότι η διεφθαρμένη πετροχημική οικογένεια Duggan νοθεύει το σύστημα προς όφελός της και θα χρειαστεί να τους βοηθήσετε να βρεθεί μια λύση.

Περισσότερα για το νέο update μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Το Criminal Enterprises του GTA Online θα κυκλοφορήσει δωρεάν στις 26 Ιουλίου. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.