Τεράστια καθυστέρηση για το Avatar: Frontiers of Pandora της Ubisoft

Θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023 ή στο 2024
21 Ιουλίου 2022 19:17
Τεράστια καθυστέρηση για το Avatar: Frontiers of Pandora της Ubisoft

Μόλις ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας η είδηση ότι η Ubisoft πρόκειται να καθυστερήσει κατά πολύ το Avatar: Frontiers of Pandora. Αρχικά, ο τίτλος ήταν να καταφθάσει στα ράφια των καταστημάτων αυτόν τον Δεκέμβριο, για να βρίσκεται «πλάι» με το Avatar: The Way of Water, το 2ο Avatar φιλμ του James Cameron.

Η είδηση αυτή ήρθε πριν λίγα λεπτά κατά τη διάρκεια των πιο πρόσφατων οικονομικών αποτελεσμάτων της Ubisoft. Σύμφωνα με την εταιρία, το Avatar: Frontiers of Pandora θα κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2023-2024, το οποίο ξεκινά τον ερχόμενο Απρίλιο. Αυτό σημαίνει ότι ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος από τον Απρίλιο του 2023 και μετά.

Οι πληροφορίες που έδωσε η Ubisoft είναι οι εξής:

Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μία καθηλωτική εμπειρία που εκμεταλλεύεται πλήρως την τεχνολογία της επόμενης γενιάς, καθώς αυτό το καταπληκτικό brand ψυχαγωγίας αντιπροσωπεύει μία σημαντική πολυετή ευκαιρία για την Ubisoft.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Avatar: Frontiers of Pandora είναι ένα FPS open-world παιχνίδι που αναπτύσσεται από την Massive Entertainment των Division με την προηγμένη Snowdrop μηχανή γραφικών. Το παιχνίδι αναμένεται μόνο για τις κονσόλες επόμενης γενιάς PS5 και Xbox Series X|S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Avatar: Frontiers of Pandora παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.