Το νέο βίντεο κλιπ της Cardi B κρύβει ένα μυστικό για το Call of Duty: Modern Warfare II

Ένας ιδιαίτερος τρόπος προώθησης
18 Ιουλίου 2022 13:43
Το νέο βίντεο κλιπ της Cardi B κρύβει ένα μυστικό για το Call of Duty: Modern Warfare II

Μετά τον κωμικό του Saturday Night Live, Pete Davidson, η Activision επιστράτευσε μια ακόμη διασημότητα για την προώθηση του Call of Duty: Modern Warfare II, την Cardi B.

Αναλυτικότερα, η πασίγνωστη τραγουδίστρια έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το βίντεο κλιπ του τραγουδιού της "Hot Shit" την περασμένη εβδομάδα και όπως διαπίστωσαν οι fans, αυτό έκρυβε ένα easter egg για το νέο Call of Duty. Συγκεκριμένα, στο 0:50 του βίντεο η τραγουδίστρια φαίνεται να φορά ένα διαμαντένιο κολιέ που σχηματίζει το πρόσωπο του χαρακτήρα Ghost από τα Modern Warfare παιχνίδια.

Στη συνέχεια η Activision αποκάλυψε και επίσημα τη συνεργασία, κάνοντας γνωστό πως το κόσμημα δημιουργήθηκε από τον Omar The Jeweler και σχεδιάστηκε ειδικά για την Cardi B. Έτσι, υπάρχει μόνο ένα στον κόσμο, αυτό που φαίνεται στο βίντεο κλιπ.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε σχετικό οπτικοακουστικό υλικό, ενώ να σας υπενθυμίσουμε πως το Call of Duty: Modern Warfare II θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου 2022 στα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC (Battle.net και Steam). Αργότερα μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει και το Call of Duty: Warzone 2.0 στις ίδιες πλατφόρμες.

Το Call of Duty κόσμημα που φόρεσε η Cardi B:

Η δημιουργία του Call of Duty κοσμήματος:

Το νέο βίντεο κλιπ της Cardi B που κρύβει ένα Call of Duty easter egg: